La 60 de ani, fostul barbat fatal din "Basic Instinct", Michael Douglas, nu mai tine pasul cu mai tanara si naravasa lui sotie, Catherine Zeta-Jones (ambii in foto). Cei doi au fost prezenti in Tara Galilor, la un turneu de golf pentru vedete. Conform National Enquirer, turneul s-a incheiat apoteotic intr-un bar. "Michael a intrat vadit obosit si ravasit de efort", a povestit un martor.

Catherine, in schimb, a "lichidat" intr-un ritm ametitor pahare de sampanie (180 $ sticla) si de vin rosu. incalzita bine, laureata premiului Oscar a trecut la dans, aratand, impreuna cu fotbalistul Ian Wright, cum poate dansa o galeza adevarata. intre timp, Douglas aproape atipise pe scaun, prea obosit pentru a face fata energiei sotiei. Spre ora 23.00, el a decis sa se duca la culcare. A fost nevoie de bratul ferm al lui Douglas ca sotia lui sa renunte, cu parere de rau, la petrecere.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.