Are o agentie de modele si o alta de evenimente. Lucreaza de aproape zece ani in modeling. Pe telefon are fotografia ei si a lui Kenzo, cainele husky pe care il adora. Este vedeta Playboy Andra Teodorescu.

A avut doua cumpene mari in viata. Prima a fost cand si-a bagat banii intr-un fond mutual, ca sa-si poata cumpara o casa in Pipera. Ca si Caritasul, suma s-a dus pe apa Sambetei, iar firma cu care a inceput constructia voia sa-i ia locuinta. Cu mari eforturi si cu ajutorul unui avocat celebru, a reusit sa rezolve problema. Si a doua, a scapat ca prin urechile acului dintr-un teribil accident.

NOROC

Din fericire, nu s-a ales decat cu niste coaste fisurate, dar autoturismul in care se afla, un jeep Land Rover, s-a facut praf si n-a mai putut fi reparat. Andra, care se afla la volan, plus inca cinci fotomodele, mergeau spre Braila. Din cauza unei manevre gresite, a iesit de pe carosabil si a intrat intr-un plop. "L-am smuls efectiv din pamant. Ne-am rasturnat de cateva ori, dar, slava Domnului, nici una n-a patit nimic. Eu spun tot timpul ca Dumnezeu a avut grija de noi."

Impactul a fost atat de puternic, incat una dintre fete si-a pierdut pantofii, iar Andrei i-au sarit lentilele de contact! "Un bodyguard de la o discoteca din apropiere a auzit bubuitura si a venit sa ne ajute. Nu stiu cum am reusit sa intoarcem masina cu rotile-n jos. Pentru cateva momente, n-am mai stiut de mine. Cea mai mica dintre fete a fost cea mai lucida. Ne-a tras pe toate din masina pe geam, pe usa, cum a putut."

"SEFA"

Cum se descurca cu atatea adolescente, fiindca are vreo cateva sute de tinere in parohie? "Daca depasesc masura kilogramelor, nu mai primesc contracte. Trebuie sa inteleaga ca din asta traiesc, deocamdata. Din felul in care arata." La randul ei, Andra a pozat pentru Playboy si se poate mandri ca a profesat ca manechin si ca fotomodel la Milano, Paris, Istanbul si Budapesta. A fost organizatorul unor evenimente din Grecia, Madrid si Cipru. Totusi, in Africa a avut parte de o mare surpriza. Manechinelor de pe continentul negru nu le veneau pantofii din colectie, fiindca purtau 44 la picior.

SPORT

Nu se chinuie cu retete de slabire, fiindca nu are nevoie, dar face sport de placere. Calarie, golf, schi nautic, aerobic, tenis si jogging. In fiecare dimineata o poti vedea alergand in zona Stadionului "Lia Manoliu". "Sefa", cum ii spun fetele, mai tipa, se mai supara, dar ii trece repede. Fiindca Andra nu stie sa lucreze pe calculator, fratele ei, Radu, se ocupa de tot ceea ce tine de tehnica. Dar si de paza manechinelor de la ambele agentii, fiindca e vicecampion la Local Kombat.

"Pe mine sa nu ma intrebi de computer, ca habar n-am sa-l deschid. Pe mine intreaba-ma de haine, de machiaj, de contracte, de-alde astea." In sinceritatea ei debordanta, se mai lauda cu ceva: "Ma pregatesc pentru Masterat. Dar pe la facultate n-am trecut decat o data. Nici nu mai stiu unde-i sediul!".

VEDETA DIN VIDEOCLIPURI

A colaborat si cu diverse trupe, fiind frumoasa din videoclipurile formatiilor Valahia, Gaz pe Foc si N&D. O intamplare care a distrat-o a avut loc chiar in vara asta, la Mamaia. O agentie care agata tinere pe strada i-a propus sa devina manechin! Tocmai ei, care a fost manechin profesionist si a pasit pe-o gramada de podiumuri. Nu i-a raspuns pitifelnicei decat ca... nu mai are varsta necesara, dar a plecat mai departe razand. Apropo, are 27 de ani. Iar fetele ei, intre 14 si 25.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.