Frumoasa Roxana Ionescu a hotarat sa se intoarca la Antena 1! Dupa ce ati putut afla din Libertatea ca fosta asistenta a lui Dan Negru la "Ciao, Darwin!" alesese sa se desparta de postul din Baneasa, ieri, Roxana a cedat insistentelor venite din partea televiziunii si a semnat un nou contract. Ea va fi coprezentatoare la "Canalul de stiri" ce revine pe "sticla" de luni, 12 septembrie si va prezenta si rubrica Meteo a show-ului difuzat, de luni pana vineri, intre orele 8.00 si 10.00. Saptamana aceasta a fost trepidanta pentru Roxana Ionescu.

Fosta vedeta a rubricii Meteo din Libertatea hotarase sa se desparta de postul in care a crescut, Antena 1. Motivele: tratamentul incorect la care, spunea Roxana, fusese supusa din partea televiziunii. Ramasa fara aparitiile din "Ciao, Darwin!" - Dan Negru urmand sa prezinte un alt show - si anuntata in ultima clipa ca nu va mai prezenta "Folclorul contraataca", voluptuoasa vedeta decisese sa "puna piciorul in prag". in cateva zile situatia s-a schimbat radical.

Speriati probabil de iminenta pierdere a celei mai sexy vedete feminine din "curtea" proprie, Antena 1 a venit, in doi timpi si trei miscari, cu o oferta concreta pentru Roxana: rolul de coprezentator in echipa emisiunii matinale "Canalul de stiri". in plus, Roxana va prezenta si rubrica Meteo din cadrul aceleiasi productii. "Sincer, nu m-am asteptat ca cei de la Antena 1 sa reactioneze atat de rapid. Eram hotarata sa dau curs altor propuneri, dar telefoanele lor insistente m-au induplecat", ne-a spus Roxana.

"In plus, n-am putut sa nu tin cont de faptul ca aici am crescut si, exact ca in viata, am considerat ca merita a doua sansa", a mai spus ea. Ce-i drept, contractul propus Roxanei e si mult mai generos material decat cel avut la "Ciao, Darwin", dar ea marturiseste ca nu banii au fost problema. Roxana se va alatura astfel "trupei" Trofin, Uscat, Eva chiar de luni, 12 septembrie, cand emisiunea va reveni in grila de programe a postului, urmand sa fie difuzata de luni pana vineri, intre orele 8.00 si 10.00.

Emisiunea a pregatit multe surprize telespectatorilor: rubrici noi, un cabinet de... psihoterapie amenajat in platou si, evident, prezenta Roxanei. Cat despre "trezirea de dimineata" pe care o impune orele de difuzare a emisiunii, ea ne-a spus ca nu va reprezenta nici o problema.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.