Ernest, prezentatorul emisiunii "Tradati in dragoste", a fost injurat si amenintat cu bataia de barbati care se simt cu musca pe caciula si se cred viitori clienti ai vedetei.

Pana acum Ernest nu a avut probleme cu nici unul dintre tradatorii "dati in fapt" de catre echipa de detectivi ai emisiunii "Tradati in dragoste". Nici cu amantele sau amantii trisorilor. Dar a fost, in repetare randuri, oprit pe strada, la semafor, de catre unii care voiau sa-l puna la punct.

CIN' TE CREZI, MA?

"Cei care au fost prinsi nu au reactionat violent", ne-a spus Ernest. "Dar am fost oprit pe strada si injurat in toate feluri de catre unii mai macho care m-au amenintat. Ma intrebau "cin' te crezi ma de distrugi casele oamenilor?". Nu le distrug eu. Ei sunt cei care isi insala partenerele de viata. Unul dintre ei a incercat sa ma atace chiar cand ne pregateam de un flagrant", a mai povestit prezentatorul.

AM INSELAT

"Am inselat si probabil ca o voi mai face", a marturisit prezentatorul. "Nu cred ca monogamia este o caracteristica a naturii umane. Si de aceea cu totii, barbati sau femei, ne vom insela partenerii. Dar sunt de apreciat cei care nu dau de banuit. Nu imi petrec timpul cu gandul ca imi voi insela sau nu iubita".

Joey Greco, prezentatorul emisiunii "Cheaters" (Tradatorii), difuzata in SUA si care se bazeaza pe aceeasi idee, a avut mult de suferit de-a lungul anilor. Joey a fost injunghiat, amenintat cu pistolul si chiar batut de catre cei care erau prinsi inselandu-si partenerii sau de catre iubitii acestora.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.