Elsei Pataky i s-a propus sa joace intr-o telenovela romaneasca

Una dintre vedetele Spaniei este actrita si fotomodelul Elsa Pataky (29 de ani), a carei mama este romanca si tatal spaniol. A debutat cu roluri mici in telenovele si a devenit cunoscuta mai ales pentru pictorialele provocatoare din revistele pentru barbati. Urmatoarele roluri au confirmat ca Elsa e mai mult decat o fata frumoasa, ea ajungand sa lucreze cu nume mari ale cinematografiei spaniole (Maria Adalez sau Francisco Algora, Jose Luis Garci).

Desemnata drept cea mai dorita femeie din Spania si preferata fotbalistilor de la Real Madrid (dar si a altora, avand in vedere ca unii au presupus ca a avut aventuri cu David Backham), Elsa a fost logodita cu sportivul spaniol Fonsi Nieto, iar in prezent este iubita actorului francez Michael Youn. Desi acum s-a axat pe lungmetraje si a renuntat la telenovele, Elsa spune ca este incantata de propunerea lui Valeriu Lazarov de a aparea intr-o telenovela romaneasca.

EVZ: Cat de romanca am putea spune ca esti?

Elsa Pataky: Parintii mei s-au cunoscut la Bucuresti, pentru ca tata a lucrat aici o perioada. S-au indragostit, tata a luat-o pe mama in Spania si, dupa o vreme, s-au casatorit. Eu m-am nascut la Madrid, din parinti de nationalitati diferite, ca si mama mea de altfel: tatal ei era roman, Mircea Medianu, un actor cunoscut la Bucuresti, iar mama unguroaica.

Ai vizitat vreodata Romania?

Da, am fost de mai multe ori, cand eram mica. Parintii mei hotarasera sa ma aduca in Romania si in ,89, sa-mi intalnesc rudele ramase acolo si sa cunosc Bucurestiul. Insa a venit Revolutia, iar familia s-a temut sa faca acea calatorie, prin urmare a amanat vizita pana in ,90, cand situatia s-a mai stabilizat. Am mai ajuns in Romania in 1999, cand am vizitat-o pe bunica mea, care, mai nou, traieste o jumatate de an in Spania, o jumatate de an in Romania.

Interesul tau pentru actorie are legatura cu Romania, ai spus...

Si o repet. Bunicul din partea mamei, actorul Mircea Medianu, m-a facut sa ma indragostesc de aceasta meserie si datorita lui fac acum ceea ce fac. El a fost comic, radea tot timpul, spunea glume. Cand eram mica se juca tot timpul cu mine, interpretand tot felul de personaje. De atunci mi-am dorit sa fiu ca el, in primul rand pentru ca el era fericit tot timpul.

Ultimul tau film, "Ninette", are un succes urias, desi a fost lansat de doar trei saptamani.

Asa e, desi lansarea a avut loc doar in Spania, iar acum ne pregatim si pentru Franta. Filmul a fost regizat de Jose Luis Garci, unul dintre cei mai mari regizori spanioli, castigator al unui Premiu Oscar si nominalizat de trei ori la diverse categorii. Este povestea de dragoste dintre o frantuzoaica si un spaniol.

O poveste de dragoste cu multe scene de nuditate.

Da, dar n-a fost nimic vulgar. Nuditatea este o parte de care personajul meu, Ninette, nu se sperie. Ninette este foarte senzuala.

Ca si tine, de altfel. Ai fost desemnata cea mai dorita femeie din Spania si ai atras atentia unor fotbalisti ca Ronaldo sau Beckham.

Stii cum e... cand devii faimos, lumea incepe sa scrie tot felul de lucruri despre tine. Ii cunosc pe toti acestia pentru ca fostul meu iubit, motociclistul Fonsi Nieto, cunostea foarte multi sportivi. Pe de alta parte, sunt flatata ca am fost "cuplata" cu asemenea personalitati, dar eu am acum o relatie cu actorul Michael Youn, pe care l-am cunoscut in timpul filmarilor peliculei "Iznogoud".

Ai vreun proiect pentru Romania?

Valeriu Lazarov mi-a propus sa joc in telenovela pe care o face, numai ca eu ma axez pe filme acum, nu pe telenovele. Insa mi-ar placea foarte mult sa apar si eu intr-un episod. Pe langa asta, exista un proiect de a filma in Romania urmatoarea pelicula in care voi juca. Oamenii din echipa mi-au spus ca exista discutii in legatura cu acest lucru. Am fost foarte fericita cand am aflat. Sunt atatea locuri frumoase aici si e pacat sa nu stie lumea despre ele.
Mi-ar placea sa fiu parte dintr-un proiect de promovare a Romaniei.

Data nasterii: 18 iulie 1976
Locul nasterii: Madrid
Filmografie: Ninette (2005), Iznogoud (2005), Tiovivo (2004), Romasanta (2004), Atraco a las 3... y media (2003), El Furgon (2003), Beyond Re-Animator (2003), Peor imposible (2002), Clara (2002), Noche de reyes (2001), Sin noticias de Dios (2001), Tatawo (2000), Menos es mas (2000), El arte de morir (2000).


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.