Pentru cei care isi doresc sa participe la cea de-a 15-a editie a Cerbului de Aur, ce se va desfasura in perioada 21-24 septembrie in Piata Sfatului din Brasov, vestea buna este ca biletele, care au fost scoase la vanzare incepand de ieri, sunt accesibile ca pret. Astfel, pentru primele trei seri ale festivalului, cand vor concerta Joe Cocker si Natalie Imbruglia, pretul oscileaza intre 35 si 100 de lei noi, in functie de sector, pentru ultima seara, cea folclorica, osciland intre 5 si 7,5 lei noi.

Biletele se gasesc la Brasov, atat in Piata Sfatului, cat si in alte doua puncte din centrul vechi al orasului, dar si in zona garii, a hipermarketurilor sau in preajma unei piete din cartierul Astra. Lucrarile de amenajare a scenei si amfiteatrului au inceput de cateva zile, la ora inceperii festivalului nefiind asteptate surprize, exceptandu-le pe cele atmosferice...


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.