Sambata incepe in forta un nou sezon de "Surprize, surprize". Pentru prima emisiune din aceasta toamna, Andrea Marin a promis multe... surprize, de la schimbarea coprezentatorului pana la o noua echipa de dansatoare.

- De ce a fost decalat noul sezon al Surprizelor cu o saptamana mai devreme?

- Pentru ca nu mai aveam rabdare, am avut cea mai lunga vacanta din istoria surprizelor, ne e dor! Si pentru ca Televiziunea Romana, beneficiarul programului nostru, ne-a cerut asta, asa ca n-am stat prea mult pe ganduri.

- Ce surprize ne asteapta, in afara de decalajul cu o saptamana?

- Pe 10 septembrie va asteptam la un spectacol extraordinar. Nu-mi plac exagerarile, nu sufar de autosuficienta si nu sunt genul de om caruia i-au murit laudatorii, asa ca sunt convinsa ca nu depasesc cu nimic granitele realitatii atunci cand va spun ca nu va fi o seara pierduta de o veti petrece alaturi de noi: povesti de viata exceptionale, neasteptate si pentru noi, dupa atatia ani de surprize - am implinit 7 anisori, ne pregatim pentru scoala! -, cand suntem uneori tentati sa credem ca viata romanului nu ne mai poate oferi noua, ca echipa, surprize de proportii.

Si totusi traim zilnic printre oameni care ascund in trecutul lor experiente tulburatoare, adeseori mult mai interesante decat povestile vedetelor pe care le citim zilnic in gazete. Oamenii fara nume sonore, dar cu un potential extraordinar, nescos la lumina, sunt adevaratele vedete pentru noi. Fireste, nu vor lipsi nici vedeta-surpriza din strainatate, nici muzica de buna calitate de la noi de acasa. Seara relansarii va fi cu adevarat o bucurie neasteptata pentru prietenii nostri care ne vor primi in casele lor pe 10 septembrie.

Pot sa va spun doar atat: veti vedea o echipa pe jumatate noua - sunt sigura ca noile fete din trupa de dans nu vor trece neobservate de catre publicul nostru masculin, iar fetele-si vor da coate cand il vor cunoaste pe noul asistent, de pilda. Dar dincolo de asta, avem schimbari importante de continut.

Dragostea va avea parte de mai multa atentie, asa cum merita, vom invata de la personalitatile pe care le iubim cea mai frumoasa lectie: aceea ca tot ce e durabil se construieste din dragoste si vom avea in fata exemplul personal al celor care se iubesc de o viata. Camera noastra de luat vederi va pleca pe teren si va intra in casele celor care ne urmaresc cu fidelitate chiar sambata seara, in direct, cu o mare surpriza, mai mult nu pot sa va spun.

Nu uitam sa ne pastram rolul benefic deja probat in problemele sociale care ating viata romanului la orice nivel, continuam sa sustinem talentele de geniu ale Romaniei care inseamna sansa noastra de maine, si cum exista vieti care asteapta o ultima sansa de a fi salvate, vom continua sa luptam pentru a gasi solutia de supravietuire. Forta noastra sta in solidaritatea publicului de milioane de romani din fiecare saptamana.

- Inteleg ca vor fi schimbari la nivelul prezentarii. Un alt coprezentator?

- Doar unul? De ce nu doi? Am o mare surpriza pentru voi! Si pregatiti-va sa radeti, caci va avea cine sa va descreteasca fruntile, credeti-ma pe cuvant.

- Ceva peripetii in vacanta care tocmai s-a incheiat?

- S-a incheiat demult, suntem de o luna la birou, doar ca n-am revenit inca pe micul ecran, e asa-numita munca de preproductie. Investigatiile, strategia de imagine, relatiile, toate acestea se pun la punct in prealabil in proportie de 60%, pentru ca atunci cand intram in foc continu lucrurile sa mearga mai usor.

- Stim ca ai facut o reclama la produsele Garnier. Sa ne asteptam la schimbari de look?

- Sa fiu sincera, nu am mizat niciodata pe o astfel de schimbare superficiala, degeaba-ti schimbi parul, daca nu-ti merge mintea. Dar nu neg faptul ca specialistii de la Garnier sunt tare priceputi in a-ti da o alura de adolescenta, chiar daca ai 30 de ani deja. Asa ca revin mai tanara si, atentie, ca asta se ia! Pazea!


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.