Din necesitate sau din cochetarie, peruca poate fi cel mai bun prieten al vedetelor. Mihaela Radulescu a apelat la acest accesoriu intr-o situatie de criza.

Vedeta Antenei 1 a povestit cum, imediat dupa revolutie, la inceputul carierei, a fost nevoita sa recurga la peruca pentru a putea pastra doua locuri de munca. "Ziua lucram pentru Guvernul Romaniei, ca secretara a purtatorului de cuvant al Guvernului, iar seara prezentam programul de la barul de noapte al Hotelului Intercontinental. Nu cred ca isi mai aminteste cineva de mine, intrucat, ca sa nu fiu data afara de la Guvern, la barul de noapte purtam o peruca blonda", a marturisit Mihaela Radulescu.

COMPLEXUL LUI NEA BENI

In 1999, cand a inceput colaborarea cu trupa etno Ro-Mania, interpretul de muzica populara Benone Sinulescu si-a aruncat faimoasa peruca care ii acoperise calvitia timp de 30 de ani. Dupa prima aparitie suta la suta natural, lui Nea Beni i-a crescut cota de popularitate in randul tinerilor, obtinand "Discul de Aur" pentru vanzarile de albume.

SCHIMBARE DE IMAGINE

De cand este solista trupei Spin, Roxana Andronescu poarta o peruca bruneta. Se pare ca accesoriul e un simplu artificiu de imagine pentru ca podoaba capilara a Roxanei este frumoasa si sanatoasa. Probabil ca asa incearca interpreta sa se distanteze de perioada in care a cantat in trupele MB&C si Capuccino.

DOMNII PREFERA BLONDELE

Actrita Paula Chirila alias Eva de la "Canalul de Stiri" a primit o peruca blonda odata cu fisa postului de la Antena 1. Dupa ce s-a convins ca domnii prefera blondele, se pare ca Paula are de gand sa se vopseasca inainte de a reveni pe micul ecran pentru a intra in mod serios in randul fetelor cu plete luminoase.

DEGHIZATA IN BRUNETA

Jojo a calcat anul trecut pe covorul rosu de la Cannes ca reprezentanta a unei campanii antidrog, purtand o peruca neagra, foarte sexy. Cantareata nu a avut voie sa-si vopseasca parul, pentru ca in contractul incheiat cu grupul de umor Divertis scrie negru pe alb ca rolul ei este sa fie blonda.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.