Celebrul actor australian Russell Crowe e mandru ca e tata. La conferinta de presa de dupa proiectia lui "Cinderella Man", intrebat care ar fi legatura dintre el si personajul pe care-l interpreteaza (boxerul american James J. Braddock, care s-a luptat pe ring si in viata cu Marea Recesiune din anii '20-'30, si a castigat), a raspuns ca vede mai multe asemanari intre un actor si un matematician schizofrenic (aluzie la "A Beautiful Mind") decat intre un actor si un boxer.

Dar cea mai extraordinara experienta a sa e aceea de tata: "O recomand tuturor", a spus Crowe... "Cinderella Man" (care s-ar putea traduce prin "Cenusarelul") a fost prezentat in afara competitiei de la Venetia, asa ca un premiu de interpretare pentru Crowe (binemeritat, de altfel) e exclus. Dar conferinta (care a fost sobra si foarte scurta) a aratat clar cine a fost starul acestei a 62-a editii a Mostrei: desi au trecut pe aici si Harrison Ford (care-o inso-tea pe Calista lui), si George Clooney (in calitate de regizor/actor al unui film foarte apreciat, "Good night, and good luck"), si celalalt actor australian, Heath Ledger (prezent in nu mai putin de trei filme, dintre care unul - "Brokeback Mountain", in regia lui Ang Lee - s-ar putea sa-i aduca un premiu), jurnalistii s-au calcat in picioare pentru a-l vedea in carne si oase pe Crowe. Pe care il veti putea vedea si in Romania, in curand. Dar numai pe ecrane.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.