Mare vrajitor, Daniel Buzdugan asta! Cum a obtinut el din doua fraze reducere de, atentie, 200.000 lei vechi la serviciile unei fete bune din Rahova, atat pentru el, cat si pentru colegul Mihai Morar de la Dimineata deMenta! Este, de fapt, vorba de farsa pe care Daniel i-a facut-o unei "victime" racolate din ziar, care isi anunta serviciile erotice la mica publicitate.

Daniel a sunat-o, a aflat pretul (600.000 lei sex total), si-a facut programare, s-au inteles, apoi i-a spus cine e. Incantata ca se aude la Radio 21, fata a acceptat sa se ocupe atat de Daniel, cat si de Mihai contra sumei de un milion de lei, cate o ora fiecare.

Dementii nu au stat prea mult pe ganduri si au cerut sfatul ascultatorilor, in direct, la Dimineata deMenta de la Radio 21: "Sa ne ducem sau sa nu ne ducem?". Sase din sapte ascultatori au spus categoric NU: "Pai la valoarea si pregatirea voastra, ati ajuns la fetele din Rahova, mai baieti?" .


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.