De luni, Giulia a intrat in randul dj-itelor celebre din lumea radioului. Dupa ce s-a distrat la "coolme" in emisiunea pe care o are la TVR2, Giulia si-a mai implinit un vis din copilarie: acela de a deveni om de radio. Astfel, ea va realiza mai nou, alaturi de Andu Campu, o noua linie de program intre 16 si 19 la KissFM.

- Giulia, esti mai nou si DJ-ita la KissFM. Ti-ai dorit sa faci radio sau te-a prins si pe tine moda asta?

- Nu, eu chiar m-am dorit. E un vis mai vechi de-al meu, din copilarie. Chiar pe vremea cand eram mica am avut niste emisiuni la Radio Galati. Dupa aceea mi-am dorit mult sa fac din nou radio, dar eram foarte prinsa cu concertele si cu trupa Candy.

- Cum a venit propunerea?

- Simplu. M-am dus intr-o zi in vizita la KissFM, unde am foarte multi prieteni, si Vali Rus mi-a propus sa fac o emisiune la radio. Am acceptat imediat.

- Ai dat si o proba?

- Proba e mult spus. Am fost vinerea trecuta la Kiss by Kiss alaturi de Andu Campu. Nu mi-a zis ce o sa facem in emisiune, asa ca am improvizat, si totul a iesit foarte bine. Ne-am potrivit din primul moment. Drept care am ajuns sa facem aceasta noua emisune impreuna - Kiss my Way, care e ultimul program intrat in grila de toamna la KissFM.

- Ai emotii in fata microfonului?

- Nu. Eu ma simt foarte bine in fata microfonului. Nici la tv nu am emotii. De fapt, niciodata nu-mi propun sa fac lucruri deosebite, ci incerc doar sa fiu eu. Si pana acum iata ca am reusit.

- Emisiunea "Coolmea distractiei" de la TVR2 va reveni din aceasta toamna cu noutati?

- Deocamdata suntem inca in vacanta. Se lucreaza insa la un nou format de emisiune. Se va pastra titulatura, insa emisiunea va fi altfel. Va fi mult mai multa muzica si vom intra din nou pe sticla in luna octombrie.

- La doar 20 de ani faci muzica, televiziune si radio. Cum te descurci?

- Ma descurc, si oricum mai am putin si implinesc 21 de ani in octombrie. Televiziunea pot spune ca m-a prins pe drum, dar radio mi-am dorit intotdeauna sa fac. Stiu ca multi pot spune ca m-am apucat de foarte multe lucruri in acelasi timp, dar eu sper sa le fac pe toate bine.

- Cum stai cu proiectele muzicale? Ai un nou album in lucru?

- Albumul nou o sa fie gata in maximum trei saptamani. Va fi si un nou single care va aparea in curand, dar nu m-am decis care piesa va fi. Oricum, majoritatea pieselor sunt gata.

- Ceva colaborari noi?

- Nu voi mai aparea singura pe scena, ci alaturi de o formatie de instrumentisti numita Grafik. Plus ca vor mai fi si doua dansatoare si (marea surpriza!) voi canta alaturi de un Dj cunoscut - Vali Barbulescu.

- Ai de gand sa faci si o schimbare de imagine o data cu noul album?

- Pana la aceasta ora nu m-am decis decat sa ma fac mai bruneta. In rest, vom mai vedea.

- Cu dragostea cum stai?

- La fel. Eu sunt o fire constanta in ce priveste sentimentele.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.