Cristi Chivu impreuna cu logodnica sa, Maria Marinescu, au cumparat un imobil pe strada Washington. Aici, pretul unui apartament standard este cifrat la 500.000 de euro, dar Chivu impreuna cu logodnica sa au hotarit sa finiseze locuinta dupa gustul propriu, investind alte citeva sute de mii.

Desi a apelat si la sfatul unui "home-designer" celebru, Mircea Sloter, care e foarte scump, Maria Marinescu a fost cea care a coordonat finisajul interior al imobilului. Acesta este unul modern, culoarea predominanta fiind griul. Apartamentul are un living imens de 55 de metri patrati, doua dormitoare, dar si doua bai cu o suprafata de 20 de metri patrati fiecare.

Peretii livingului sint acoperiti cu foite de argint, iar tapetul celorlalte incaperi este de matase naturala. Parchetul din sufragerie este negru, caloriferele si lampile din camere sint pe comanda speciala, aduse din Italia. In bai, Chivu a preferat traditionalei gresii placi de sticla comandate tot in Italia. Mocheta din cele doua dormitoare este din lina naturala, groasa de cinci centimetri, pretul fiind pe masura: 60 de euro pentru un metru patrat.

Maria Marinescu, logodnica lui Cristi Chivu, a vrut un apartament in Bucuresti pe care sa-l amenajeze dupa gusturile ei

De citeva luni, logodnica lui Cristi Chivu, Maria Marinescu, reamenajeaza noua locuinta, remodelind-o dupa gustul ei. Asa, in scurt timp casa a devenit una de lux, dupa ce fata ar fi investit in amenajarea ei nu mai putin de 400.000 de euro. Mai multe persoane din anturajul celor doi au fost surprinse la inceput sa afle ca Cristi a mai bagat aproape un milion de euro intr-un apartament, in conditiile in care avea deja unul spatios in Bucuresti, cumparat de la Bogdan Stelea, chiar in blocul in care se afla firma fratilor Becali.

Totul ar fi fost facut la insistentele Mariei, care l-ar fi conditionat pe fotbalist: "Eu nu stau impreuna cu familia si cu rudele tale cind vin pe la Bucuresti. Cred ca e normal sa ne luam un alt apartament". Asa s-a si intimplat, mai ales ca cei doi urmeaza sa se casatoreasca in viitorul apropiat. Mai exista si o alta ipoteza pentru care Maria ar fi insistat ca Cristi sa mai cumpere un apartament. Acela ca parintii fetei sint fortati ca in scurt timp sa elibereze locuinta in care stau acum pentru ca aceasta a fost revendicata de vechii proprietari.

Chivu face injectii cu Botox?

Prietenii apropiati ai capitanului echipei nationale au povestit ca Cristi Chivu a venit cu o noua moda in Romania. Injectia cu Botox. E vorba de un lichid care se injecteaza in pielea de la subbrat si zona nu va mai transpira aproximativ 2 luni. Ea trebuie reluata la acest interval, daca se vrea o continuare a efectului. O singura sedinta pentru ambele brate costa 600 de euro. Cristi ar fi fost sceptic la inceput, dar a acceptat tratamentul la insistentele logodnicei sale, Maria Marinescu, cea care i-a si dat ideea. / Radu Oprisan


Despre autor:

Gazeta Sporturilor

Sursa: Gazeta Sporturilor


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.