In seara de Gala a Cerbului de Aur va concerta una dintre cele mai iubite interprete de muzica pop. Prezenta in topurile de specialitate si cu un nou album, deja cunoscut pe piata romaneasca, Natalie Imbruglia a acceptat sa sustina un concert de 70 de minute pe scena din Piata Sfatului. In 23 septembrie, Natalie Imbruglia va canta la Brasov, incepand cu ora 22.30, concert transmis pe TVR 1.

Natalie Imbruglia va sosi in Romania, cel mai probabil in 22 septembrie. A solicitat program de repetitii pentru data de 23 septembrie. Nu a optat inca pentru hotelul in care va locui la Brasov. Ea a solicitat pozele locatiilor posibile si, de asemenea, imagini din editiile trecute ale festivalului, pentru a vedea piata, tipul de scena si stilul de decor ale festivalului.

"Echipamentele aduse de tehnicienii Nataliei se ridica la aproape o tona", a declarat Irina Radu, directorul festivalului Cerbul de Aur. "Concertul din Romania a fost acceptat pentru ca suntem considerati o piata noua si interesanta. O conditie a acceptarii ofertei TVR a fost precizarea numelui noului album in toate materialele video si audio - Counting Down The Days. De asemenea, ne-au fost solicitate informatii si date despre ceilalti artisti prezenti in festival", a mai precizat Irina Radu.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.