Francis Ford Coppola a fost fermecat de una dintre componentele trupei Heaven, pe care vrea sa o ia cu el in America si sa o faca actrita, scrie ultimul numar al revistei X-Magazin.

Frumoasa blonda se numeste Adina Panait si ne-a acordat un scurt interviu.

Ai fost considerata marea invinsa a campaniei "Alege A.S.I.A.", te-ai simtit ca atare?

A fost o infrangere de moment. As fi malitioasa daca as spune ca asa am vrut eu sa se intample sau ca nu m-a afectat, dar cred ca m-a ambitionat si mai tare acest concurs.

AJUTOR DE REVELION

Trebuia sa urmezi o cariera solo, sprijinita de Loredana. Ce s-a intamplat?

Loredana a incercat sa ma ajute, si a facut-o, insa doar in spectacolul din noaptea de Revelion si intr-o aparitie. Apoi a intervenit albumul ei la care a lucrat foarte mult, asa ca am incercat sa ma descurc singura.

JURIZARE

S-au purtat corect fata de tine?

Din punctul de vedere al jurizarii nu pot sa spun daca a fost corectitudine, pentru ca as da un raspuns subiectiv, dar din punct de vedere competitional totul a fost in regula si nu s-au facut compromisuri.

Tu si trupa ta cu ce veniti nou pe piata?

Cand vorbesti despre arta, nu se poate reinventa, doar modalitatea de interpretare si exteriorizare diferita te poate scoate in evidenta. Nu am vrea sa vorbim despre "ineditul" Heaven, ci mai degraba am sfatui publicul sa urmareasca cu atentie evolutia noastra si sigur va descoperi ceva nou si bun.

DUET INTIM SI ANONIM

Sa ne asteptam la un "duet de familie", Adina - Bogdan?

Exista un duet "de familie", dar nu consacrat, ci anonim si intim? Ne-am gandit la un asemenea proiect, si cred ca se va realiza, dar suntem inca in expectativa. Cred ca ne-am potrivi de minune si pe scena! Adina Panait a participat la concursul Alege A.S.I.A., unde nu a castigat, dar i s-a promis o cariera solo, sprijinita de Loredana. In prezent tanara si-a facut o formatie, impreuna cu alte doua fete, Heaven. Adina este casatorita cu un preot, Bogdan Pana, membru al trupei Bliss.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.