Mall Romania a gazduit joi seara evenimentul "Next Generation Models", in cadrul caruia s-a desemnat cel mai bun tanar model al Romaniei in anul 2004.
Spectacolul de gala in cadrul caruia a fost desemnata castigatoarea a fost un show de moda la care au participat cu colectii designerii Agnes Toma, Catinca Roman, Wilhelmina Arz si Tina R., Avanti Furs, Etam si Morgan.

Evenimentul, organizat de Next Models Paris si Best Model Romania impreuna cu L'Oreal Paris, a adunat pe podium 15 aspirante la marele premiu, constand intr-un stadiu de pregatire de doua saptamani la Paris si un contract pe trei ani cu agentia Next Models Paris in valoare de 250.000 de dolari.
In final, juriul format din specialisti in domeniu a desemnat-o castigatoare pe Madalina Draghici, in varsta de 16 ani. Printre spectatori s-au aflat Cove impreuna cu Larisa Claru de la MTV, Diana Lascarescu alaturi de Peter Imre, Oana Cuzino si Roxana Ciuhulescu, ultimele doua parasind rapid sala dupa ce au vazut prestatia manechinelor din concurs si cea a asa-ziselor manechine profesioniste. O decizie absolut justa, tinand seama de aspectul manechinelor (debordand de celulita si cu vanatai pe picioare), dar si de gafele de regie sau prestatia jalnica, numeroase protagoniste reusind sa se impiedice pe podium.

Prezentatoarea evenimentului, Gianina Corondan, a fost in ton cu intregul eveniment, deoarece corsetul semnat Wilhelmina Arz i s-a desfacut de cel putin sase ori in timp ce prezenta concurentele, motiv pentru care Gianina a apelat la diversi invitati din sala sa-i prinda capsele.


Despre autor:

Sursa: Realitatearomaneasca.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.