Mai multe vedete de talie internationala se solidarizeaza cu victimele uraganului Katrina si vor participa la diferite actiuni in vederea strangerii de fonduri, transmite Mediafax. NBC Universal va organiza "A Concert for Hurricane Relief", un show de o ora la care vor participa numeroase vedete, cu scopul de a strange bani pentru cei loviti de uraganul Katrina. La concert vor participa artisti celebri, precum Tim McGraw, pianistul si cantaretul Harry Connick Jr. si trompetistul de jazz Wynton Marsalis. Gazda acestui show va fi Matt Lauer.

Telespectatorii vor fi incurajati sa doneze bani intr-un fond special creat de Crucea Rosie pentru victimele uraganului. Posturile MTV, VH1 si CMT au anuntat de asemenea ca vor organiza o campanie de ajutorare care va incepe pe 10 septembrie, cu concerte ale unor artisti ca Alicia Keys (foto), Ludacris, Green Day, Rob Thomas, Gretchen Wilson etc. Donatiile primite in urma acestor concerte vor fi directionate catre acelasi fond al Crucii Rosii si va fi incurajat voluntariatul.

De asemenea, a fost anuntata si o licitatie in cadrul careia vor fi puse in vanzare obiecte apartinand celebrului Morgan Freeman: "Este destul de bine stiut ca oricand are loc o catastrofa, se poate conta pe Statele Unite. Acum, actele caritabile incep de acasa, asa ca apelam la oricine care are dorinta sa ajute pe altcineva", a declarat actorul.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.