De-a lungul anilor, comentariile din presa pe seama Festivalului Mamaia si a participantilor la acest eveniment au fost extrem de numeroase. Anul acesta, unul dintre subiectele preferate ale mass-media a fost retragerea sau neparticiparea la sectiunea slagare a unor artisti consacrati. Una dintre publicatiile care a abordat acest subiect precizeaza ca Miki nu a participat la sectiunea amintita pentru ca trebuia sa cante live.

Indignata de cele citite, Miki a dorit imediat sa lamureasca lucrurile. "Nu am ezitat niciodata sa cant live pentru ca de la 16 ani, in urma absolvirii Scolii Populare de Arta, am inceput sa imi castig existenta din cantat. Este bine de stiut ca in 1991 si 1992 am participat la Mamaia la sectiunea Interpretare, unde am cantat cu orchestra (cum a fost si anul acesta). In 2003 am participat cu piesa 'Noi doi>> la Sectiunea slagare si am cantat de asemenea live, pe negativ.

La toate evenimentele (chiar si la concerte) unde conditiiile tehnice imi permit, eu cant live. Asa s-a intamplat si anul trecut la Cerbul de Aur si la Premiile MTV, precum si in acest an la Callatis. M-a deranjat ca nu au incercat sa afle de la mine realul motiv pentru care nu am putut participa si ca am fost pusa pe aceeasi treapta cu artisti care apar si dispar peste noapte".

Miki si-a motivat absenta de la Festivalul Mamaia, la fel ca si alte vedete, printr-un concert pe care urma sa-l sustina la Carei, spectacol contractat cu o luna in urma. Artista ne-a mai marturisit faptul ca din cauza acelui concert a pierdut si un contract in Italia.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.