Desi avocatul fostei doamne Mutu spune ca a fost solicitat de clienta lui sa obtina alocatia restanta a micutului Mario, Alexandra Dinu neaga acest lucru.

La inceputul saptamanii, Alexandra Dinu si-a contactat telefonic avocatul pentru demararea procedurilor judiciare prin care sa-si oblige fostul sot sa achite alocatia micutului Mario. Avocatul ei, Catalin Dancu, a declarat ca a fost mandatat ca, dupa data de 9 septembrie, cand Mario va implini 3 ani, sa solicite in instanta achitarea pensiei de intretinere. Acesta a fost subiectul de prima pagina al unor cotidiane centrale care il citau pe avocatul fostei doamne Mutu. Surpriza insa. In aceeasi zi, intr-o declaratie in direct la un post de televiziune, Alexandra a sustinut ca nu stie nimic despre actiunea avocatului sau.

DUPLICITATE

Contactat telefonic, avocatul Catalin Dancu ne-a spus ca nu-i intelege atitudinea, mai ales ca luni la pranz a avut o discutie de 40 de minute cu Alexandra si mama acesteia. "Minte! Asa nu putem lucra". El spune ca a sfatuit-o pe Alexandra sa se poarte ca o mama si sa lupte pentru drepturile copilului. "Poate ca a vorbit cu Mutu si au ajuns la o intelegere. Daca vrea, Alexandra poate sa-si caute un alt avocat, aici sau in Italia" ne-a mai spus Dancu. Avocatul a precizat ca urma sa solicite si o recalculare a pensiei, in raport cu veniturile actuale ale fotbalistului.

NU VREA PROCES

Pe de alta parte, apropiati ai familiei Dinu sustin ca Alexandra este interesata doar de copilul si de cariera ei si nu isi doreste inca un proces cu Mutu. Ei spun ca familia Dinu are resursele financiare care sa-i asigure lui Mario o existenta fara griji. "Adi este normal sa plateasca pensie pentru fiul sau Mario si din cate mi-a spus a si platit-o in mai multe transe, unele chiar in avans", ne-a declarat telefonic Nicu Gheara, nasul de casatorie al Briliantului cu cea de-a doua sotie Consuelo Matos Gomez.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.