Pentru pictorialul din septembrie al revistei Tabu, Melania Medeleanu, stirista de la Realitatea TV, si-a invins propriile limite si a zburat deasupra orasului. N-a fost vorba de un zbor cu avionul sau cu elicopterul, ci de ceva mult mai spectaculos, atat pentru Melania, cat si pentru trecatorii din zona Universitate, locul unde a avut loc sedinta foto. Transformata intr-un inger zburator, Melania a fost suspendata cu o coarda de alpinism pe o schela, la mai bine de trei metri deasupra solului.

"Dati-mi aripi si zbor", a spus Melania Medeleanu cand s-a vazut la mare inaltime, peste trecatorii care priveau curiosi la armata de oameni (alpinisti, tehnicieni, fotograf, stilisti) care roboteau in jurul vedetei. Sedinta foto s-a intins pe parcursul a doua zile, iar Melania a fost supusa unui ritm draconic, mare parte din timp fiind nevoita sa stea suspendata cu capul in jos, in pozitii care au solicitat-o foarte tare. "Cel mai greu a fost sa conduc catre televiziune seara, cand am terminat shooting-ul, caci eram ametita", a marturist Melania cand aventura "ingerul orasului" a ajuns la final.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.