Liviu Varciu, cel care inca mai este cunoscut sub numele Liviu de L.A. desi nimeni nu mai stie nimic de aceasta formatie, a ramas fara prieteni. Desi formatia L.A. nu s-a mai afirmat in peisajul muzical, interpretul a fost in atentia presei din cauza scandalului iscat in legatura cu fetita sa pe care fosta iubita nu l-a lasat sa o mai vada.

Cantaretul de manele spera sa isi reabiliteze imaginea prin asumarea rolului lui Oliver din telenovela "Secretul Mariei"- un homosexual cu un trecut dubios, care sustine spectacole in cluburi de noapte pentru a-si castiga existenta. Pentru rolul pe care l-a castigat Liviu au mai dat proba Razvan Fodor de la Kriypton si Dan Tomescu, liderul trupei de travestiti Queens, dar au renuntat pe parcurs in favoarea unor proiecte similare ale postului Acasa TV.

De cand mai are doar sase prieteni pe care-i considera aproape de sufletul sau, lui Liviu nu-i mai plac petrecerile si prefera sa-si petreaca timpul liber acasa, uitandu-se la filme. "Pe vremuri inchiriam un vapor cu ospatari unde dadeam chefuri la care imi invitam toti prietenii", spune Liviu dezamagit, cu gandul la vremurile apuse. Fostul iubit al lui Jojo si-a descoperit de curand o noua pasiune, filmul.

Are o colectie de filme impresionanta, dupa cum zice el, si indiferent cat de obosit ar fi dupa cele 15 ore de filmare, Liviu refuza sa lase o zi sa treaca fara sa fi vazut macar un film. Chiar daca va debuta ca actor intr-o telenovela, Liviu nu urmareste productii de gen pentru a-si imbunatati performantele actoricesti, ci prefera sa-si umple timpul liber cu filme ale lui Steven Spielberg, Mel Gibson, Al Pacino si Robert de Niro, preferatii lui in materie de film de calitate.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.