Latin-loverul Pepe, sau Ionut Pascu pe numele sau adevarat, a intrat din nou in gura presei. De asta data, nu se spune despre el nici ca este iubitul Oanei Zavoranu, cea cu silicoane in buze si mai nou in sani, nici ca si-a lansat un nou produs muzical. Daca Querida Oana Zavoranu joaca in telenovele, si Pepe se "bucura" de o astfel de productie, lacrimogena, am putea spune. Numai ca de data aceasta nu este doar fictiune, ci pura realitate, dupa cum ne informeaza ultimul numar al revistei Star. Se pare ca Pepe a inselat-o pe iubita lui, Oana, cu asistenta sa, Rose Marie Florescu.

Certurile in familia Pepe-Oana au inceput, se pare, in momentul in care partea feminina a familiei s-a hotarat sa umble putin la imaginea ei. Dupa ce si-a facut tatuajele si piercingul in buric, totul a culminat atunci cand Oana si-a marit bustul, lucruri cu care cantaretul nostru nu a fost deloc de acord. Surse din anturajul amorezilor sustin ca intre cei doi lucrurile nu mai sunt asa roz ca la inceputul relatiei.

La urechile celor de la Star a ajuns insa o alta barfa, trecand peste acestea mici, nesemnificative. S-ar parea ca marul discordiei in relatia celor doua vedete este o focoasa blonda ce poarta numele de Rose Marie. Tanara, aspiranta si ea la statutul de vedeta, este cunoscuta publicului si de la emisiunea Andreei Marin, "Surprize, Surprize", unde a fost o buna bucata de vreme dansatoare, dar si de la emisiunea "Ciao, Darwin!", unde a fost, de asemenea, animatoare.

Surse din clubul Cuba, locul unde se filmeaza emisiunea "Cel mai tare din parcare", prezentata de Pepe, au dezvaluit cateva amanunte picante: bunaoara, intre Pepe si asistenta sa, Rose Marie, ar fi ceva mai mult decat o relatie profesionala. Carcotasii vorbesc despre o adevarata idila, care nu se confirma, insa ne gandim ca fum fara foc nu iese, motiv pentru care semnele de intrebare sunt din ce in ce mai evidente.

Contactat telefonic, asa cum ne asteptam, Pepe ne-a marturisit ca nu este adevarat nimic. "Este o porcarie inventata, nu are la baza nimic relevant, si daca te uiti bine, si scenaristul este prost". Intrebat daca se casatoreste curand, asa cum se tot zvonea, Pepe ne-a inchis si de aceasta data gura. "Nu va zicem nimic. E optiunea noastra pentru ca avem si noi dreptul la intimitate. Asa cum voi aveti dreptul sa cautati, noi avem dreptul sa ne ascundem".


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.