Ieri-dimineata, pe B1TV, la emisiunea "Verrissimo", dedicata, ca de obicei, mondenitatilor romanesti dintotdeauna si de pretutindeni, se discuta despre stil si moda. Cu aceasta ocazie, am aflat ca nu se mai poarta nici blugii rupti si nici cei prespalati. Tot cu acest prilej, s-a difuzat si un material in care Raluca de la Bambi ne-a povestit ca, in urma interventiilor foarte pertinente ale unor stilisti, a devenit extraordinar de multumita de felul in care ea si sora ei arata si se imbraca.

De asemenea, Raluca ne-a marturisit si ca ii este oarecum rusinica de felul in care ea si surioara s-au prezentat in fata publicului si a fanilor, pina la aceste binecuvintate interventii ale stilistilor. In cazul in care habar n-aveti cum arata fetele de la Bambi in momentul de fata, va spun informez eu acum: nasol. Se imbraca precum niste verze infoiate si multicolore, au obiceiul sa isi puna pe fata toate vopselele din trusa de machiaj si au parul lung, drept si vopsit in cel mai nenatural mod.

Deci, ori stilistii in discutie nu sint, de fapt, stilisti, ci vinzatori de aprozar care pacalesc "vedete" ori chiar sint si au fost platiti de concurenta sa le scoata rapid pe domnisoarele de la Bambi de pe piata. Ceea ce cred ca, daca ar fi lasate in pace, ar reusi in cele din urma si singurele. Sau, mii de scuze, ar reusi si "singurica".

M-am corectat tinind cont de o declaratie tulburatoare a Ralucai, declaratie care a sunat cam asa: "Sintem adepta unui singur stil!". Bravo, fetelor, tineti-o tot asa!

Bun, acum sa revenim un piculet la "Festivalul Mamaia 2005", mai exact la genericul lui de final. Unde am citit urmatoarele: "Au prezentat: Dorina Chiriac; Vestimentatie: Dan Teodorescu, Wilhelmina Arz". Minunat, vreau sa-i felicit si pe aceasta cale pe organizatorii festivalului atit pentru alegerea prezentatoarei cit si pentru alegerea vestimentatiei ei.

Singurul meu repros ii vizeaza, normal, pe bodyguarzii evenimentului care, incompetenti fiind, l-au lasat pe Dan Teodorescu sa urce de zeci de ori pe scena si sa prezinte artistii alaturi de Dorina Chiriac. Mi s-a parut inadmisibila aceasta neglijenta. Adica, din moment ce l-au angajat strict ca sa-i faca haine Dorinei Chiriac si au observat ca are tendinta sa se urce mereu pe scena, puteau si ei sa-l lege, in culise, de masina de cusut?

De la un domn intervievat, intr-o zi, la Realitatea TV am aflat ca "numarul de cazane de tuica s-au dublat anul acesta fata de anul trecut". Eu cred ca vreo zece cazane de facut tuica erau numai ale vorbitorului. Mi-ar fi cam greu sa-mi explic altfel dezacordul din declaratia sa televizata. Putin a lipsit, probabil, ca vorbirea cu pricina sa fie chiar mai convingatoare decit a fost: "Nhumalul chazhanellllo’, hic, de shuica, hic, ssh-au dhublllat anul assesta, hic, fasha de anhul, hic, tlllecut, hic."


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.