Dupa mai mult de doua luni de suspine si regrete, cei doi Romeo si Julieta ai fotbalului autohton, Nicolae Mitea si Raluca Tanase (de la Bambi) sunt din nou impreuna.

Celor doi le-au aparut din nou zambetele pe chip si se declara datori telefonului celular, prin intermediul caruia s-au regasit dupa separare. Acelasi telefon mobil a fost cel care "i-a legat" si prima oara: asa s-au cunoscut si s-au imprietenit, asa au intretinut o buna parte din relatia lor, de vina pentru sincopa fiind distanta Bucuresti - Amsterdam.

"Da, suntem din nou impreuna. Ne-am refacut relatia si o continuam din punctul de unde am lasat-o", ne-a confirmat Raluca informatia. Relatia lor a implinit recent doi ani. "Am avut o scurta pauza, dar nu vreau sa mai vorbesc despre acest lucru", adauga ea. si atacantul de la Ajax, Nicolae Mitea (Niky - cum il alinta Raluca), ne-a confirmat ferm ca el si Raluca sunt din nou impreuna si ca nu mai este loc de interpretari. Asta desi, in urma mai mult de doua luni, Mitea a anuntat public ruptura de blondina majora din Bambi.

Atunci, anuntul a dezlantuit din partea lor un intreg circ al declaratiilor despre motivele despartirii. Raluca nu putea sa-l ierte pe Niky, spunand ca acesta nu i-a acordat prea multa atentie in vacanta pe care a petrecut-o in Romania, iar Niky la randul lui spunea ca nu a putut sa mai suporte influenta parintilor iubitei asupra relatiei lor. Cei doi s-au vazut sambata, in ziua in care Mitea s-a intors in Olanda. Cel mai probabil, conform traditiei in relatia lor, Raluca urmeaza sa ia drumul Amsterdamului.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.