Prezentatorul Dan Negru va reveni toamna aceasta pe micile ecrane cu o noua emisiune de divertisment, "Ziua Judecatii". Acest show nu mai este produs (dupa cum ne asteptam) de Valeriu Lazarov, cu care Dan Negru a colaborat timp de 4 ani. Prin presa au aparut tot felul de zvonuri cum ca Lazarov ar fi avut un dinte impotriva prezentatorului pe care nu-l considera suficient de bun pentru a-i prezenta productiile. Contactat telefonic, Dan Negru a facut haz de necaz.

"Am ajuns pe drumuri. Sunt somer. Nici o televiziune nu ma vrea. Am incercat sa le dau bani ca sa prezint, dar nici asa nu a mers.", ne-a spus Negru. Redevenind serios, prezentatorul a infirmat ca ar fi avut vreun conflict cu Valeriu Lazarov. "Este un om nemaipomenit. Nu este adevarat ca am avut conflicte cu Lazarov sau cu Augusta, asa cum s-a scris prin presa. M-am certat pe dracu!". Potrivit revistei "Story", se pare ca noua emisiune a lui Negru va fi produsa de Adela Harnagea. Producatorul executiv al emisiunii va fi Dana Mladin, cu care Dan Negru a colaborat si la "Ciao, Darwin."


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.