Saptamana trecuta Fizz a incheiat filmarile la prima sa productie de film erotic. Partea I din filmul "Ladies Man" s-a filmat in cateva locatii de lux si pe strazile din Bucuresti.

Pelicula l-a avut ca regizor, scenarist si actor principal chiar pe Fizz, care si-a incercat talentul intr-o noua cariera: aceea de cineast. Scene erotice, masini scumpe, femei frumoase si multa distractie; acestea sunt ingredientele filmului realizat de Fizz. Prima parte din film descrie cateva din aventurile lui Fizz si pasiunea sa pentru masini si viata de lux.

Alaturi de el joaca Mihaela Oprea, cunoscuta din aparitia in Playboy, aflata si ea la prima productie de film. in roluri secundare sunt inca patru manechine de la "Fizz Models", urmand ca pentru rolurile feminine din celelalte patru parti ale filmului Fizz sa organizeze castinguri in principalele orase din tara. in aceasta productie cantaretul l-a avut ca asistent de regie pe Titus Steel, a utilizat toate cele trei masini ale sale, BMW Z4, MiniCooper, Porsche, precum si o masina de epoca - un Mercedes din anii 30, si un Bentley, toate masinile valorand peste 500.000 de euro.

"Am investit in prima parte a filmului aproximativ 50.000 de euro si intentionez sa ofer niste premii foarte frumoase de Sarbatori fanilor mei", ne-a spus Fizz. Repetitiile au durat aproape o saptamana, scenariul a fost adaptat din mers, iar primele cadre au fost trase fara a intra direct in scenele fierbinti, astfel ca protagonistii sa se poata obisnui cu camerele de luat vederi si sa poata depasi faza de trac.

Fizz a vrut sa lanseze noi talente, astfel ca a ales in rolurile feminine fete frumoase, dar fara experienta in film. "Cred ca sunt multe talente nedescoperite si am vrut sa dovedesc asta. Voi merge prin tara pentru a descoperi noi posibile actrite pentru celelalte parti ale filmului. Cateva secvente vor aparea pe site-ul meu, www.fizz.ro, imediat dupa ce termin montajul. Apoi, la inceputul anului viitor, il voi lansa pe DVD", spune Fizz. Cel mai greu a fost pentru actorul-regizor sa joace si sa regizeze in acelasi timp. "Trebuia sa si urmaresc scenele, dar sa si joc. A fost o experienta interesanta si a iesit foarte bine", a mai declarat el.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.