"La mine in emisiune vin cantareti, nu modele", a spus Moculescu, cu gandul la provocatoarea Mihaela Rau, participanta la Sectiunea Interpretare a Festivalului Mamaia.

Multi dintre concurentii festivalului la Sectiunea Interpretare s-au lansat in emisiunea "Atentie, se canta" a lui Horia Moculescu. "Printre acestia se numara si Ionut Ungureanu (n.r.: a cantat alaturi de trupa Provincialii), cel care ar merita locul I", ne-a declarat Moculescu.

STRIPTEASE

Cei mai multi concurenti au facut tot posibilul sa arate bine pe scena, dar Mihaela Rau a fost singura care s-a bazat excesiv pe prezenta scenica. Solista le-a oferit spectatorilor un show de striptease care nu a propulsat-o insa si in topul preferintelor acestora.

PREFERAT

Ionut Ungureanu nu a fost doar pe placul compozitorului Moculescu. El le-a castigat admiratia si altor oficiali de la Mamaia. A fost singurul concurent care si-a facut aparitia pe scena dupa terminarea concursului intr-un duet cu deja consacrata Andra. Sunt sanse mari ca Ionut si trupa Provincialii sa plece spre Focsani (locul natal) cu premiul cel mare, un autoturism Skoda.

ANTI PLAYBACK

Dupa concurs, artistii consacrati au urcat pe scena pentru a demonstra ca in Romania nu se poarta doar playback-ul. Luminita Anghel, Monica Anghel, Andra, Marcel Pavel, Emanuel, Mihai Traistariu, Roxana si Marius de la Spin si Nico au cantat impreuna cu orchestra. Cei aflati in sala spuneau ca acest concert va fi mult mai bun decat ce se va intampla in aceasta seara la Sectiunea Slagare.

MONICA, SUPORT PENTRU MARCEL

Marcel Pavel s-a aflat printre cantaretii invitati sa cante la recitalul de dupa concurs. Si, pentru ca avea nevoie de "suport", Monica Anghel, alaturi de care Marcel a participat la una dintre editiile trecute ale Eurovisionului, a fost cea care i-a asigurat baking vocal.

NU AU FOST PREGATITI

"Din cate am auzit, in special la repetitii, concurentii nu s-au pregatit suficient de bine pentru festival", ne-a declarat Marcel Pavel imediat dupa Sectiunea Interpretare. Solistul ne-a spus ca a facut un efort deosebit pentru a putea canta joi seara. Nu de alta, dar o laringita i-a tot dat de furca.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.