Roxana Blagu, una dintre componentele formatiei Trident, care nu s-a remarcat prin performante artistice deosebite, ci mai degraba prin jeans-ii brazdati de taieturi indraznete pe posterior, a reusit din nou sa iasa in atentia publicului, prin declaratiile referitoare la fostii ei iubiti. Desi are doar 20 de ani, iepurasul Playboy se pare ca a dezvoltat o atractie deosebita pentru barbatii de peste patruzeci de ani. Din palmaresul junei fac parte Dan Bittman si prietenul sau, Dan Chisu.

Provocata de un DJ al unui post de radio din Capitala sa vorbeasca despre presupusa relatie pe care a avut-o cu Dan Chisu, Roxana nu a recunoscut dar nici nu a infirmat, a recunoscut doar ca a avut ce invata din experienta de viata a celebrului burlac: "Am avut o relatie mai deosebita cu Dan pentru ca am invatat o groaza de lucruri de la el. Il respect foarte mult si cred ca si el pe mine", a spus Roxana topita de admiratie. Se pare ca blonda nu a fost cucerita de talentele scriitoricesti ale lui Chisu, de aptitudinile regizorale si cu atat mai putin de inclinatiile spre arta culinara, ci de privirea sa.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.