Fostul campion mondial de box se bronzeaza pe litoralul romanesc

Aflat de aproape o luna in vacanta prin Europa, celebrul boxer american Mike Tyson a sosit aseara, pe neasteptate, la Constanta, cu un iaht luxos. Dupa cateva saptamani petrecute in Italia si Turcia, fostul campion mondial a ajuns si pe litoralul Marii Negre, atras probabil de frumusetea proverbiala a romancelor.

Insotit de cativa prieteni, Tyson a poposit in portul constantean la bordul iahtului "Summer Wind", aflat sub pavilionul Insulelor Marshall si construit in Hong Kong. Nava, care are 45 de metri lungime si 9 metri latime, a venit direct de la Istanbul. Pugilistul s-a bucurat de atentia a nu mai putin de patru frumoase stewardese, dintre care trei sunt romance get-beget, originare din Constanta, Bucuresti si Niculitel. Fetele au declarat ca la imbarcarea in Franta n-au stiut ca vor avea grija de croaziera comandata de Tyson.

Vamesi emotionati

Autoritatile portuare care au efectuat formalitatile de frontiera au avut mari emotii, pozandu-se cu fostul campion mondial al "greilor". Dupa ce a primit viza de Romania, Tyson a coborat pe tarm si a luat-o la pas. S-a plimbat pe faleza, apoi a urcat, tot pe jos, spre oras, insotit de o multime de gura-casca. Aseara, americanul urma sa participe la o petrecere privata. Conform informatiilor neoficiale, sejurul lui "Iron Mike" pe litoralul romanesc se va incheia in aceasta seara sau cel tarziu maine, cand iahtul va parasi portul.
Cum astazi era programata la Constanta o preselectie pentru gala K1 "Local Kombat", organizatorii incearca din rasputeri sa-l aduca pe Tyson la sala. Se pare insa ca americanul se lasa greu induplecat, solicitand o suma de bani pentru a onora invitatia.

Vacanta cu peripetii

Renumit pentru faptul ca este certat cu legea, Mike Tyson (39 de ani) nu s-a potolit nici macar in vacanta din Europa. La inceputul acestei luni, americanul, incarcerat in urma cu 13 ani pentru viol, a fost cercetat in Italia pentru agresiune si rapire. Aflat, pe 6 august, intr-o discoteca din Porto Cervo, pugilistul de culoare a flirtat cu o tanara cameruneza, Florence Botoli, care, ulterior, a sustinut ca "Iron Mike" a fortat-o sa-l urmeze la o petrecere organizata pe iahtul sau, unde a lovit-o cu bestialitate fiindca i-a refuzat avansurile. Conform ultimelor informatii, politia din Peninsula l-a declarat nevinovat pe american si a pus-o sub urmarire pe cameruneza, pentru calomnie.

Spectator la Formula 1

Tyson a reusit sa iasa in evidenta si in sejurul petrecut pe Insula Capri, cand a fost amendat de paza de coasta cu 350 de euro fiindca n-a respectat regulile de circulatie pe apa. Mike se distra cu ski-jet-ul la mai putin de o jumatate de kilometru de tarm, incalcand astfel reglementarile in vigoare si punand in pericol integritatea celor care se aflau in apa.
Din Italia, Tyson a plecat spre Istanbul, unde a asistat la Marele Premiu de Formula 1 al Turciei, alaturi de cativa prieteni, printre care si cantaretul rapp Puff Daddy.

Obsedat de femei

Cu 50 de victorii (44 prin KO) si sase infrangeri la profesionisti, Mike Tyson (foto) a fost unul dintre cei mai cunoscuti campioni mondiali la categoria grea. In ring, Mike a fost un catalogat drept un adevarat animal. In iunie 1997, in runda a treia a meciului pentru titlul mondial cu Evander Holyfield, Tyson si-a muscat adversarul de urechea dreapta, oripiland o lume intreaga.

Din cauza apetitului sexual excesiv, Mike a intrat in multe belele. In 1992 a fost condamnat la sase ani de inchisoare pentru viol asupra unei tinere de 18 ani. Eliberat in 1995 pentru buna purtare, el a intrat inapoi la zdup, pentru doi ani, dupa ce a batut doi motociclisti. Femeile i-au papat banii americanului, care a fost declarat falit, desi la un moment dat averea sa era estimata la 400.000 de milioane de dolari.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.