Craciunul se celebreaza in familie. De trei ani incoace, bucurestenii mai au un obicei: pe langa casele rudelor, in preajma Sarbatorilor destinatia este Sala Palatului. Acolo ii asteapta un prieten vechi, alaturi de care se simt ca acasa. Fiindca impreuna sunt in largul lor, canta, rad si danseaza. Omul care ii atrage ca un magnet se numeste Stefan Banica Jr. In decembrie 2002 le-a promis "Inca o zi". Un an mai tarziu, i-a purtat, pe note, pana spre "Zori de zi". Publicul si-ar fi dorit ca recitalul sa dureze pana la rasaritul soarelui. Asa ceva n-a fost posibil, dar, fiindca doritorii erau foarte numerosi, artistul a mai sustinut un spectacol, pentru cei care n-au apucat sa-si cumpere bilete la cea dintai reprezentatie.

Chiar daca stim cu totii ca "Doar o data-i Craciunul!", fanii lui Stefan Banica Jr. pot sarbatori de doua ori. In aceasta seara, dar si maine, de la ora 19, favoritul lor se va intoarce pe scena, pentru a imparti cu prietenii din public magia acestor zile. Titlul concertului este dat de cel mai recent single al interpretului, iar show-ul va respecta reteta de succes de pana acum. Repertoriul este alcatuit din cantece traditionale de Craciun, romanesti si internationale, si, fireste, din hit-urile fara de care nici un fan nu poate fi convins sa plece acasa. Pop-rock, gospel si rock'n'roll, nimic nu lipseste din lista cu ingrediente muzicale. Daca adaugati noutati, surprize si invitati speciali, veti obtine reteta exacta a celor doua seri. Protagonistul va avea alaturi, ca de fiecare data, o orchestra si un grup vocal care implinesc fiecare, in 2004, un deceniu de la infiintare.

Stefan Banica Jr. se arata "fidel" si in cazul celorlalti colaboratori, pentru ca echipa castigatoare nu se schimba: Gelu Colceag semneaza regia spectacolului, Stefan Caragiu este autorul scenografiei, iar coregrafia ii apartine Roxanei Colceag. Decorul, instalatia de sunet si lumini, costumele, toate "accesoriile" spectacolului au fost proiectate cu cateva luni inainte: Concertul de Craciun al vedetei se pregateste inca din septembrie. Toate acestea, fiindca pentru Stefan Banica Jr. acest recital este cel mai important eveniment al anului. Daca socotim dupa numarul admiratorilor sai, care umplu pana la refuz Sala Palatului, si in cazul lor lucrurile stau la fel.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.