Cantareata australiana Kylie Minogue, care si-a anulat un turneu, in mai, dupa ce i s-a diagnosticat cancer la san, l-ar putea relua in primavara anului viitor, transmite site-ul InTheNews.co.uk. Minogue s-a refacut atat de repede incat este gata sa revina pe scena mai repede decat a indraznit cineva sa spere. In varsta de 37 de ani, vedeta ar fi fost "in al noualea cer" cand medicii i-au dat unda verde sa-si reia activitatea, dupa mai multe interventii chirurgicale si Australia si chimioterapie in Franta.

Un membru al echipei cu care cantareata mergea in turneu a declarat: "Cand turneul a fost anulat, evident ca prima grija a tuturor a fost sanatatea lui Kylie. Echipei nu i s-a spus cand sau daca turneul va fi reprogramat. Asa ca imaginati-va surpriza si incantarea lor cand au primit un telefon saptamana trecuta prin care erau anuntati ca turneul va fi reluat in primavara". Vestea reluarii turneului nu apare pe site-ul oficial al cantaretei.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.