Actorul neo-zeelandez Russel Crowe ar putea primi interdictie in Statele Unite in urma unui incident din luna iunie, chiar daca victima agresiunii sale isi retrage plangerea, transmite site-ul FemaleFirst.co.uk.

Avocatii actorului incearca sa-l convinga pe Nestor Estrada, portar la un hotel din New York, agresat de Crowe, sa-si retraga plangerea in schimbul a cinci milioane de dolari. Chiar si asa insa, necazurile lui Crowe nu se rezolva pentru ca exista dovada infractiunii comisa de el si pentru ca nu este cetatean american.

"O camera de supraveghere a surprins ceea ce pare sa fie un atac deosebit de grav, pe 6 iunie. Indiferent ce acord amiabil incheie domnul Crowe, daca avem dovada unei infractiuni, este probabil sa luam masuri", explica procurorul Robert Morgenthau. Interdictia ar putea fi catastrofala pentru cariera lui Crowe, care joaca in principal in productii hollywoodiene.

Intre timp, actorul in varsta de 41 de ani ar fi inceput un program de consiliere la cererea sotiei sale, Danielle Spencer, in incercarea de a pune capat iesirilor sale violente, de acum notorii. "Danielle crede ca judecatorul va fi mai ingaduitor cu el daca vede ca face eforturi sa se indrepte", a declarat o sursa din anturajul cuplului. Russell Crowe trebuie sa se prezinte la un tribunal din New York la 5 septembrie.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.