Doar 3.500 de participanti au venit, sambata seara, la concertul trupei Europe. Arena de la complexul sportiv "Ion Tiriac" a fost ocupata in proportie de 20 la suta, chiar daca biletul a costat numai 20 de lei.

Organizatorii spun ca acest fiasco a fost cauzat de faptul ca unele case de bilete din Cluj, Constanta si Sighisoara nu au functionat corespunzator, dar si de indiferenta brasovenilor. Trupa Europe si-a onorat contractul si a cantat cele 90 de minute pentru care a fost platita.

Mai mult, Europe a profitat de ocazie si a prezentat si cateva piese de pe albumul "Start from the Dark", care va fi lansat in curand. Membrii trupei au plecat ieri dimineata din Romania cu avionul si i-au lasat pe organizatori cu o multime de bilete nevandute.

Din cele 15.000 de bilete puse la vanzare, doar vreo 3.200 au fost vandute. Inaintea concertului biletele ar fi fost si cu 5 lei la intrarea in arena.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.