Doi membri ai trupei Vita de Vie sustin ca au fost agresati de doi oameni de ordine dupa concertul sustinut la Vama Veche, in cadrul Festivalului Stufstock.

Potrivit managerului trupei, Andreea Talmazan, Adrian Despot (voce) si Mircea Preda (bas) au fost agresati, pentru ca cel din urma nu a avut asupra sa ecusonul de artist. "Cei doi agresori au inceput sa-i aduca injurii componentului formatiei Vita de Vie (Mircea Preda - n.r.) si sa-l imbranceasca, in ciuda faptului ca acesta se afla in zona rezervata artistilor.

Mentionam ca Mircea Preda si colegii sai stateau linistiti de vorba cu membri ai altor formatii participante. In ajutorul lui Mircea Preda au sarit Adrian Despot si Cezar Popescu, chitaristul formatiei", se arata in comunicatul semnat de managerul trupei, care ii acuza pe organizatori de pasivitate. Versiunea organizatorilor asupra intamplarii difera de cea a formatiei.

"Dupa concertul Vita de Vie, unul dintre membrii trupei a intrat prin spatele scenei gol pusca. Jandarmii l-au oprit si l-au intrebat de badge. Respectivul membru al formatiei a folosit o exprimare de tipul "Nu stii cine sunt eu?", i-a impins pe jandarm si pe un coleg din echipa de organizare", a declarat Roxana Bodea, reprezentanta organizatorilor Promotion Manager Academia Catavencu.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.