"O sa te iau de nevasta cand bunica-ta si-o pune silicoane" rosteste intr-unul dintre episoadele serialului "Cuscrele" personajul interpretat de Temisan. Iar tinta replicii rautacioase este Karina Nagy, adica cea care o joaca pe nepoata Dragai Olteanu-Matei in acelasi sitcom.

Scena cu pricina a fost prezentata chiar in timpul conferintei de presa care anunta inceperea filmarilor pentru "Cuscrele". Si, cum de fata era si Draga, actrita a replicat instant: "Nu se stie, nu se stie!".

ARTA MARE, BUGET MIC

Sitcomul-telenovela, cum l-a numit regizorul Nae Cosmescu, va avea 50 de episoade, a cate 50 de minute fiecare, si va fi difuzat saptamanal. Pentru ca bugetul nu permite mai mult, va fi turnat numai in Bucuresti. Lipsa banilor nu a fost o problema pentru actorii care si-au dat acceptul sa joace in serial: Tamara Buciuceanu-Botez, Horatiu Malaiele, Rodica Popescu-Bitanescu, Valentin Uritescu, Stela Popescu.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.