Sotia vedetei de la Real Madrid sustine ca s-a saturat de celebritate

Posh, cum este supranumita sotia fotbalistului David Beckham, nu o fi citit o carte in viata ei, dupa cum a marturisit recent, dar spune ca este innebunita dupa arta moderna. Reporterilor de la Daily Mirror le-a dezvaluit ca noua lor casa din Spania este plina de tablourile artistului Damien Hirst, bunul lor prieten de familie. El pare sa-l fi inspirat si pe fiul lor cel mare, Brooklyn, care da semne sa devina "un adevarat artist". Deocamdata, se produce pe servetelele de la micul dejun, desenand avioane, rachete si nave spatiale.

LA UMBRA

Victoria a mai spus ca a pus muzica pop in cui, dar ca i-ar surade sa se refaca formatia "Spice Girls", in care s-a lansat. Dar declaratia socanta a sotiei celebrului fotbalist, preluata de The Sun, a fost aceea ca "s-a saturat de celebritate" si va ramane "in umbra", aspirand sa devina o "gospodina perfecta".


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.