Cristiana Raduta, care joaca rolurile gemenelor Lorena si Maria in telenovela "Secretul Mariei", ii are parteneri de telenovela pe Cristian Popa (personajul Serban) si Ioan Isaiu (Octavian).
Valeriu Lazarov a decis ca rolurile principale masculine din telenovela "Secretul Mariei" sa fie jucate de actori aproape necunoscuti, insa cu experienta in teatru si film. Lazarov a optat pentru artisti cu scoala, in detrimentul vedetelor care nu au nimic in comun cu actoria.

CONCURENTA

Noua telenovela ce va fi difuzata din aceasta toamna de Antena 1 va avea parte de o concurenta acerba. Alte patru seriale vor debuta aproape in acelasi timp: "Pacatele Evei", "Agentia de fotomodele", "Lacrimi de iubire" (Acasa TV) si "Cuscrele" (National TV). Concurenta se bazeaza in mare pe vedete din domeniul televiziunii, cu impact la public, insa fara studii de specialitate: Nicoleta Luciu, Lili Sandu, Lucian Viziru, Oana Zavoranu, Catrinel Sandu. Distributia la "Cuscrele" este semnata de actori cu state vechi, (Tamara Buciuceanu, Draga Olteanu, Rodica Popescu Bitanescu), dar Lazarov a preferat actori experimentati, insa tineri.

CU VAN DAMME SI BILLY ZANE

Cristian Popa a avut un rol in pelicula "Second in command" alaturi de Van Damme, in "Vlad" alaturi de Billy Zane si in thriller-ul "Return of the living dead" impreuna cu John Keefe si alti doi romani, Diana Munteanu si Mihai Bisericanu. Dar
Ioan Isaiu este actor-colaborator la Teatrul National din Cluj si a jucat in piese de teatru, "Cerere in casatorie" (A.P. Cehov), "Trainspotting" (Irvine Welsh), in cateva filme si spoturi publicitare.

A FOST IN FAMILIA PRIMA TV

Cristian Popa este cunoscut mai ales din serialul "In familie" difuzat in urma cu doi ani la Prima TV, cu rolul Sandu Dinca.

LAZAROV, MANA DE FIER

Debutul filmarilor a fost supravegheat de Valeriu Lazarov, care a tinut sa fie aproape la turnarea primelor cadre, de factura dramatica, cu rol-cheie in intriga telenovelei. Actorii au suferit mai multe transformari de look, care sa le permita sa intre cat mai bine in pielea personajelor.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.