Statutul de vedeta nu ii aduce lui Jojo prea multe bucurii. Nu de alta, dar blondina nu mai suporta gelozia excesiva a iubitului ei, Alex, care vrea sa o convinga sa renunte la cariera.

Revista Vip dezvaluie in cel mai recent numar ca, dupa zvonurile care o legau pe Jojo de Smiley (Simplu), Alex nu o mai lasa pe Jojo sa faca nici un pas si nici sa se apropie de vreun alt barbat.

FEMEIE IN CASA

Jojo l-a cunoscut pe Alex dupa ce a inceput sa lucreze alaturi de grupul Divertis. Fiindca Alexandru este fratele Monicai Anghel. La inceput se spunea ca Monica nu o accepta pe Jojo din cauza trecutului agitat cu pictoriale in Playboy si o multime de relatii amoroase. Dar se pare ca cel care avea probleme cu relatia era de fapt Alex, care a incercat in mai multe randuri sa o convinga pe Jojo sa renunte la cariera si sa opteze pentru o viata mai linistita.

L-A FACUT DE RAS

Dupa ce Jojo a inceput sa prezinte emisiunea "Don Juan de Romania" impreuna cu Smiley, ziarele au speculat o eventuala idilia intre cele doua vedete. Iar Alex s-a infuriat foarte tare si i-a reprosat iubitei ca il face de ras.

Din acel moment apropiatii vedetei sustin ca Jojo, desi il iubeste, nu prea mai rezista in aceasta relatie.

AMOR CU NABADAI

Pepe si Oana Zavoranu sunt cel mai aprig cuplu din show-bizul autohton. Pe cat de infocate sunt declaratiile de dragoste, la fel sunt si certurile. Cand Oana juca in "Numai iubirea" se spune ca Pepe mai avea putin pana cand sa-l ia la bataie pe Papi care ii saruta iubita la filmari. Iar Oana nu-l scapa nici o clipa din ochi pe latin-loverul personal. Nici macar de cand Pepe a dat Pro-ul pe Antena 1.

LUCIU DE GELOZIE

Una dintre vedetele care s-a luptat cu crizele de gelozie ale partenerului de viata este si Nicoleta Luciu. Gurile rele spun ca Dinu Maxer, cel cu care Nicoleta a avut o relatie de opt ani, o corecta pe aceasta cu cate o palma cand i se parea ca "sare calul".


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.