Sexoasa Delia pare sa nu aiba noroc in dragoste. Dupa ce a anuntat de curand ca s-a logodit si ca de Craciun va sarbatori evenimentul impreuna cu iubitul ei, Florin Moldoveanu, revista Star sustine in ultimul sau numar ca proaspatul logodnic are de fapt o relatie de sase ani cu o alta femeie, Lucica, si ca se pregateste sa se desparta de cantareata. Delia l-a cunoscut pe Florin Moldoveanu, actionar al clubului Bonsai, in urma cu doi ani si la scurt timp cei doi au inceput o poveste de dragoste pe care au incercat sa o ascunda de ochii presei. De fiecare data cand Delia era intrebata de iubitul ei, spunea doar ca este un om de afaceri care vrea sa ramana in umbra si nu doreste publicitatea. Secretul a fost pastrat pana cand Delia a inceput sa conditioneze deplasarile ei la concerte in tara si in strainatate si de prezenta iubitului ei, Florin.

Atunci s-a aflat ca iubitul secret al Deliei este unul dintre patronii clubului Bonsai. in urma cu un an, Florin a fost surprins de cateva ori cu o alta femeie; tot blonda, tot frumoasa, dar necu-noscuta publicului larg. Florin si blonda misterioasa au fost vazuti impreuna la cumparaturi si chiar la munte, intr-un club din Predeal, sarutandu-se pasional. intrebata de escapadele din ce in ce mai numeroase si mai vizibile ale iubitului ei, Delia a spus ca sunt doar inventii ale rauvoitorilor. De curand cantareata a anuntat ca s-a logodit cu iubitul ei Florin si ca va organiza de Craciun o petrecere cu totul speciala de logodna. Totodata ea spunea ca intentioneaza sa se mute impreuna. Apropiatii lor spun ca in tot acest timp Florin Moldoveanu si-a impartit viata intre cele doua petrecandu-si noptile ba la Lucica, ba la Delia acasa. Ba mai mult, frumoasa Delia ar fi aflat de rivala ei cu care Florin traieste o poveste de dragoste de aproape sase ani si in-cearca sa o elimine din inima afaceristului. in ciu-da eforturilor noastre, Lucica nu a putut fi ieri contactata pentru a afla si punctul ei de vedere.

Delia: "Este o minciuna, nu ne vom desparti"

Contactata de Libertatea, Delia Matache ne-a declarat: "E o minciuna, nu ne-am despartit si nici nu ne vom desparti. Ramanem impreuna. si o sa vedeti, timpul este cel ce va demonstra cele spuse. Cat despre zvonurile ce se raspandesc in jurul relatiei noastre, timpul este cel ce va arata realitatea".


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.