Cea mai longeviva trupa din peisajul muzical romanesc, 3rei Sud Est, e pe cale sa se desparta.

Zvonuri referitoare la aceasta ruptura au aparut in momentul in care Mihai alias Negrutzu s-a lansat cu noul sau proiect solo. Cu toate acestea, Viorel, Mihai si Laurentiu spun ca vor continua. Intrebarea este, pana cand?

3rei Sud Est, trioul masculin aparut pe piata acum opt ani, este pe cale sa se destrame, cel putin asa sustine revista XMagazin in ultimul sau numar. Fiecare dintre cei trei baieti isi doreste o cariera solo. Mihai o are deja, si este sustinuta si de un album aparut recent pe piata. Se pare ca acesta a fost marul discordiei. Cu toate ca, la inceput, colegii de trupa au parut ca sunt de acord, certurile au aparut din senin.

Un alt motiv ar fi, se pare, dorinta lui Mihai de a renunta la concertele ce erau programate sa aiba loc chiar in noaptea nuntii sale. Amenzile usturatoare pe care si le-ar fi primit, dar si neintelegerea colegilor de trupa l-au determinat pe Negrutzu sa plece la spectacol in cea mai importanta zi din viata sa...

Viorel si Mihai, pusi pe cearta

Pentru a nu ramane in umbra, Viorel s-a gandit ca e momentul sa faca ceva in acest sens, daca Laurentiu tot are alte preocupari, incercand sa atace pe cont propriu muzica romaneasca. Nu l-a rugat pe Laurentiu sa-i scrie o melodie, si si-a ales un alt compozitor. Apoi, descoperind calitatile vocale ale iubitei sale Laura, dupa nici mai mult, nici mai putin de patru ani de convietuire, Viorel i-a nascocit fetei o cariera solo. Cei de la XMagazin sustin ca Mihai si Viorel nu se inteleg deloc bine, in ciuda aparentelor.

Se pare ca de fiecare data cand au ocazia, fie la intalniri de grup, sau mondene, cei doi se tachineaza si se jignesc de mama foculului. Cu toate acestea, cei trei raman inca impreuna. Probabil ca vor urma exemplul fetelor de la Destiny’s Child, care dupa un succes magnific repurtat de-a lungul atator ani, au ales sa mearga fiecare pe drumul ei. Trupa s-a destramat in urma cu o luna, dupa ce tentative de acest gen le-a urmarit vreme indelungata. Si la ele au fost aduse in discutie probleme ca ale baietilor de la 3rei SE, cum ar fi succesul pe cont propriu si nemultumirile financiare. Americancele au renuntat pana la urma, oare 3Sud Est cat va mai dura?


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.