Artistul american Brad Vee Johnson isi promoveaza single-ul "Release the fire" printr-o serie de aparitii live in cele mai cunoscute cluburi din Romania. Piesa este rezultatul colaborarii muzicale dintre DJ Raoul si Brad Vee, o combinatie originala, club house 2005 si un retro al anilor '80. Dupa ce, in aceasta vara, a cantat la Mamaia, la clubul Motor, la Timisoara, in clubul Heaven, si la Liberty Parade, Brad Vee a fost ieri invitat la emisiunea "Duminica in familie", unde a sustinut un scurt recital alaturi de trupa sa de dansatori, Play.

Brad Vee Johnson este un talent plurivalent, fiind nu numai un nume binecunoscut al muzicii internationale, ci si un talentat actor de teatru, opera, music-hall si film. El isi pregateste, alaturi de trupa sa, Brad Vee Johnson Band, primul album, care va aparea in toamna.

Nascut in Bronx, New York, in urma cu 44 de ani, Brad Vee Johnson este un artist total, cu o activitate de peste 20 de ani in domeniile muzical, artistic si in showbiz, definindu-si un stil muzical propriu, rezultat al experientelor in zone muzicale pe cat de diverse pe atat de complexe, incluzind jazz si rhythm and blues, gospel si muzica negro spiritual, soul si rock. In perioada 1994-2004 a fost solist al trupei Boney M, condusa de Sheyla Bonnick, colaborand cu nume sonore ale muzicii internationale. In 2004, Brad Vee s-a stabilit in Romania, unde si-a infiintat propriul grup, Brad Vee Johnson Band, alcatuit din patru muzicieni si doi backing-vocals, cu care abordeaza un stil muzical la confluenta dintre soul si rock, sustinand concerte exclusiv live.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.