In-Grid, una din revelatiile muzicii dance din Italia, a fost invitata speciala din acest an a Festivalului Callatis de la Mangalia. Ea a cantat pentru romani hiturile "Tu es Foutu", "In-Tango", "You Promised Me", "Shock". Pentru anul viitor, artistei i s-a propus sa faca parte din juriul "Miss Diaspora", din cadrul Festivalului Callatis.

- Sunteti considerata o vedeta "normala", fara scandaluri cu papparazii si fara povesti "compromitatoare" prin tabloidele de mare tiraj. Chiar si in absenta acestei publicitati zgomotoase, care atata indeobste curiozitatea si interesul publicului, melodiile cu marca In-Grid sunt mereu in topurile continentale. Care este reteta succesului ?

- Pasiunea pentru ceea ce fac si, probabil, puterea de a face sacrificii. Iar primul lucru sacrificat este viata personala - si astazi stau cu parintii. Pur si simplu nu am avut timp sa-mi fac propria familie. Cand ma intorc dintr-un turneu imi spun: gata, o s-o fac si pe asta. Dar suna telefonul, trebuie sa plec din nou si astfel proiectul "Familia" se amana din nou. Dar imi promit ca, orice-ar fi, cand ma intorc din turneul urmator...

- Acesta e pretul succesului In-Grid ?

- in plus, si faptul ca se doarme foarte putin. in rest, totul e pozitiv. Este, cred, o oportunitate extraordinara ca poti calatori atat de mult. Calatorind, vezi cum traiesc si gandesc oamenii altor popoare, cunosti alte culturi, alte forme de arhitectura si, chiar, alte bucatarii. A calatori este, uneori, mai instructiv chiar decat a citi. Cand ma intorc acata dintr-un turneu ma simt mai bogata spiritual. Mai bogata in idei, in cunostinte de tot felul.

- Participarea la Festivalul Callatis, de la Mangalia si, in general, intalnirea cu Romania ce va aduc in plus ?

- in general, intalnirea cu Estul este plina de provocari. Culturale, in primul rand. Dar si...gastronomice. Mie imi place sa mananc, si descopar ca, aici, se pune mare pret pe mancarurile naturale. Am descoperit cateva dintre specialitatile romanesti, sarmalele, asa cred ca se numeste noua mea preferinta culinara. A fost, apoi, o mare surpriza pentru mine sa pot sta alaturi de Traian Basescu, presedintele Romaniei. A doua mare surpriza este ca producatorul meu, Marco Boncini, m-a vazut pentru prima data cantand pe o scena. Mai ales pe o scena pe apa ca, aici, la Mangalia. El sta de obicei in studioul lui, ocupat mereu cu clapele si computerul, compune, improvizeaza si n-are timp sa mai vina si la concerte. Acum a venit in Romania, la Constanta, sa se intalneasca cu logodnica sa romanca.

- Pe cand in vacanta, la Mangalia ?

- Mi-as dori mult, dar n-am incotro. Va trebui sa plec chiar in aceasta noapte, la ora 5, pentru a prinde avionul (n.r. - joi spre vineri noaptea). Am un contract de doua luni in Polonia. Mi s-a propus ca, anul viitor, sa fiu in juriul pentru "Miss Diaspora", la Festivalul Callatis. Voi accepta. Dar nu ca sa judec neaparat concurentele, ci pentru a invata de la ele cum se cuceresc barbatii italieni.

- Celebritatea creeaza, nu-i asa, si multe invidii. Cum se inving rivalitatile din breasla?

- Din fericire, nu am avut si nu am parte de asa ceva. Nu m-am certat niciodata cu nimeni. Nu ma simt in concurenta cu nimeni. Sunt o fiinta simpla, naturala,si nici nu am timp pentru altceva. Am cantat timp de 12 ani la petreceri de firme, in baruri si in teatre. intr-o seara, varul actualului meu producator m-a ascultat si m-a chemat la o proba, in studio. Mi-a cerut sa cant, sa improvizez ceva. Asa s-a nascut primul meu succes "Tu es Foutu". Or, norocul nu te ajuta, daca nu perseverezi....


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.