Actorul si actualul guvernator al Californiei Arnold Schwarzenegger e implicat intr-un nou scandal sexual. Presa americana relateaza ca actorul a avut o relatie extraconjugala cu actrita Gigi Goyette, scrie cotidianul chilian Las Ultimas Noticias. Relatia dintre cei doi s-a intins pe durata a sapte ani, desi actorul era casatorit cu actrita Maria Shriver, iar la inceput Goyette avea doar 16 ani.

PLATITA CA SA TACA

Se pare ca Goyette a primit, la sfarsitul anului 2003, 20.000 de dolari pentru a pastra confidentialitatea despre relatia ei cu actorul, pe atunci candidat la functia de guvernator al Californiei. Suma a fost platita de American Media, o companie care ii propusese lui Schwarzenegger sa conduca o revista de culturism. In plus, Judy Mora, o amica a lui Goyette, a primit si ea cate 1.000 de dolari lunar pentru a pastra secretul relatiei dintre cei doi. Implicarea Terminatorului in scandaluri sexuale nu e un lucru nou. Pe durata campaniei electorale, actorul-guvernator a fost acuzat in numeroase randuri de hartuire sexuala.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.