Dincolo de festivalul in sine, evenimentul muzical "Callatis", care are loc in fiecare an la Mangalia, e un prilej ideal pentru ziaristi de a afla ultimele barfe din lumea showbiz-ului romanesc.
Joi, pe scena Festivalului de la Callatis a cantat celebra InGrid. Ea a interpretat chiar si o melodie romaneasca in duet cu Alexandra Ungureanu.

Melodia "C-asa beu oamenii buni" a fost deliciul publicului, mai ales ca InGrid a interpretat-o in limba romana. Initial, invitata sa cante cateva piese in duet cu InGrid a fost Anna Lesko, dar aceasta a refuzat, spunand ca nu stie limba franceza.

Viorel de la 3rei Sud Est si-a convins logodnica sa se lanseze in muzica. La Callatis, Viorel a prezentat formatia Crazy, duo din care face parte iubita sa, frumoasa Natalia. Proprietar al unui solicitat studio de inregistrari in Constanta, Win Production, Viorel a fost cel care s-a ocupat de debutul muzical al fetelor.
Vesnic slujitor al petrecerilor mondene cotate de la trei stele in sus, Irinel Columbeanu a marturisit ca, atunci cand se afla la volan, asculta "la greu" piesele Annei Lesko, fosta lui iubita.

Maria Dragomiroiu s-a aflat pentru prima data in postura de prezentatoare, chiar in seara de folclor a Festivalului de la Callatis. Cu putin inainte de spectacol, interpreta, coplesita de emotii, a rugat o asistenta de pe o ambulanta sa ii faca o injectie cu calciu si sa ii dea o pastila. Cand a vazut insa cui trebuie sa ii faca injectie, asistenta s-a emotionat atat de tare incat nu reusea sa-i gaseasca vena interpretei. Pana la urma, Maria Dragomiroiu a renuntat la injectie.

Bulevardul principal din Mangalia, cunoscut sub numele de "Aleea stelelor de mare", a primit pentru posteritate si uimirea pietonilor doua noi nume: Angela Similea si Ovidiu Komornyik. Initiativa municipalitatii coincide cu anul relansarii muzicale a Angelei Similea, nume de referinta pentru muzica usoara romaneasca. Relansarea acesteia, dupa zece ani de pauza discografica, s-a infaptuit sub indrumarea lui Ovidiu Komornyik, la propria lui casa de productie muzicala - OvoMusic. Ceremonia stradala s-a desfasurat in aplauze si sub o ploaie de blitz-uri.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.