Astazi, in secolul vitezei, dragostea ruleaza cu 200 km la ora, iar masina trebuie sa fie de lux. Iar daca iubita ta se numeste Nicoleta Luciu sau e Miss Bikini World, conditiile enumerate mai sus sunt absolut obligatorii.

Nicoleta Luciu e pe cai mari. Traieste o frumoasa poveste de dragoste cu omul de afaceri Zsolt Czergo, care s-ar putea implini cu o nunta la Las Vegas. in plus, iubitul ei ii face toate poftele. Dupa ce au fost impreuna la Monte Carlo si Budapesta, Zsolt ii pregateste un nou cadou. Pentru ca Nicoleta si-a vandut cele doua masini proprietate personala, iar Seat-ul primit recent de la PRO TV ii va fi retras dupa un an (in cazul in care contractul intre postul de televiziune si producatorul de masini nu se va prelungi), fostul hocheist ii va cumpara focoasei brunete o masina noua.

El a dat deja comanda in Germania pentru un superb BMW seria 6, al carui pret ajunge pe la 70.000 de euro. Autoturismul va ajunge in Romania abia peste cateva saptamani, exact inainte ca vacanta Nicoletei sa se incheie si ea sa inceapa lucrul la telenovela in care va juca. Nicoleta Luciu si Zsolt Czergo (foto medalion) sunt impreuna de aproape trei luni. inainte de a-l cunoaste pe acesta, Nicoleta locuia intr-o garsoniera alaturi de fostul ei iubit, Dinu Maxer.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.