Jumatatea trupei Demmo, AnaMaria Ferent, este cunoscuta pentru relatiile ei scurte si numeroase, dupa cum ne informeaza ultimul numar al revistei Ciao!. In urma cu ceva vreme ea a fost fotografiata de un paparazzi al aceleiasi reviste, cu un italian, care a fost iubitul ei pentru o saptamana. In urma cu doua saptamani, artista a fost vazuta la Sibiu, la iesirea dintr-un hotel, insotita de doi barbati imbracati la patru ace.

La numai doua zile, Ana declara ca l-a intalnit pe barbatul vietii sale, Marcel Toader, proprietarul complexului Blu Ciel. Vedeta noastra a dat astfel si un interviu, saptamana aceasta, in revista Star, probabil pentru a spulbera orice urma de indoiala, unde vorbeste despre marea sa iubire si despre relatia pe care o are cu Marcel.

Daca ar fi sa facem o legatura, probabil ca barbatii cu care a fost vazuta Ana in ultima vreme sunt cunostinte comune, ai ei si ai iubitului sau, Marcel, si astfel ar avea o relevanta cele spuse de vedeta, cum ca se iubeste cu omul de afaceri Toader de o buna bucata de vreme.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.