Dupa ce viata lui Eminem a devenit subiect de film in "8 Mile", iata ca si povestea protejatului sau 50 Cent intra pe aceeasi directie. Mai mult, o data cu aparitia cartii "From Pieces to Weight", se poate spune ca 50 chiar si-a depasit "profesorul". Normal, pentru ca viata lui bate aproape orice scenariu de film. In aceasta autobiografie, ce prezinta modelul contemporan al "visului american", cititorii pot afla cum a reusit cel mai tare rapper al momentului sa scape de probleme cu ajutorul muzicii hip-hop.

Omul care pana acum cativa ani vindea cocaina pe strazi a ajuns sa detina un adevarat imperiu: o casa de discuri, o apa minerala personalizata, linii de haine, un joc video si o organizatie non-profit, intitulata G-Unity, menita sa-i pregateasca pe tinerii din ghetto-urile New York-ului pentru o alta viata decat cea infractionala.

"Dupa ce am fost impuscat de noua ori, de aproape, si nu am murit, mi-am dat seama ca viata mea are un scop precis", spune 50 Cent in prefata cartii. 50 a vandut droguri de la varsta de 11 ani, a trecut de mai multe ori pe la dezintoxicare, este dusmanul de moarte al rapperului Ja Rule si este vazut ca un model pentru tanara generatie, chiar daca nu este de acord cu acest statut.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.