Sotia fotbalistului David Beckham, Victoria, a fost fotografiata zilele trecute de paparazzi. Pana aici, nimic neobisnuit. Se pare insa ca fosta membra a trupei Spice Girls, bine camuflata sub o palarie de cowboy si o pereche imensa de ochelari, are un alt look. Cantareata si-a marit buzele si se pare ca a mai suferit inca o interventi la nas. Presa americana de specialitate a sesizat imediat diferenta pentru ca Victoria este o obisnuita a paginilor mondene. Pe langa operatiile estetice, Posh s-a afisat si cu noile sale extensii de par, ceva mai lungi de cat cele de pana acum.

Un purtator de cuvant al vedetei neaga insa interventiile chirurgicale despre care se vorbeste. Victoria, in varsta de 31 de ani, si-a luat o scurta vacanta, pe care a petrecut-o pe yacht-ul designerului Robertto Cavali, asta in timp ce sotul sau se concentreaza asupra antrenamentelor de la Real Madrid.

Victoria si-a petrecut weekend-ul alaturi de Cavali si de amicii sai, iar in seara de vineri a fost vazuta in clubul "Billionaire", in compania boxerului Mike Tyson si a actorului Denzel Washington. O sursa aflata la fata locului a declarat ca au baut cu totii Dom Perignon si au dansat intreaga noapte".


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.