Concediul pe litoral al presedintelui a continuat cu o seara la Callatis

Cea de-a doua seara a Festivalului Callatis a fost urmarita, de la tribuna "de onoare" din Portul Turistic Mangalia, si de omniprezentul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, venit la spectacol alaturi de sotia sa, Maria, dar si de primarul Mangaliei, Zamfir Iorgus, si de Vasile Moldovan, edilul-sef al municipiului Bistrita. Seful statului a facut, la finalul spectacolului, un gest care continua "seria" celor ce i-au creat imaginea de presedinte popular: spre disperarea garzilor de corp, Basescu a pornit-o prin mijlocul unei multimi de zeci de mii de oameni, s-a fotografiat cu oricine i-a cerut-o si a glumit pana la iesirea de pe faleza, adica dupa mai bine de un sfert de ora.

Dialoguri retro: Cea de-a doua seara a festivalului de la Mangalia a fost dedicata dialogurilor intre generatiile de muzicieni, dar si intre genurile muzicale. Pe scena au urcat cupluri precum Angela Similea si Ovidiu Komornyk, Mirabela Dauer cu Raoul si trupa Autentic, iar apoi cu Nelu Ploiesteanu (care a interpretat "Marie si Marioara" alaturi de Rocsana Marcu) si Body&Soul, care l-a randul lor au cantat alaturi de Selena, Andreea de la Blondy cu Laurentiu Duta.

Columbeanu a venit pe ape: Aproape toti artistii au venit in culise intr-un mod inedit, cu un iaht apartinand unui prosper om de afaceri local si multi dintre ei au ales acelasi mijloc pentru a parasi scena. Tot pe "calea apei" a revenit la Festivalul Callatis si Irinel Columbeanu impreuna cu iubita sa, Monica, ambarcatiunea de lux a acestuia fiind ancorata langa scena pana la finalul spectacolului.

Stiri de festival

Marele absent, care se pare ca si-a creat o traditie din a se anunta si a "trage chiulul" (a facut acelasi lucru si anul trecut), a fost Fizz, care nu a mai ajuns sa concerteze pe scena din Mangalia, desi figura in programul organizatorilor.

Una dintre cele mai "vanate" vedete a fost ieri seara Andreea Banica, Blondy, care si-a prezentat cele doua dansatoare ca fiind "muncitoare si punctuale". Cantareata nu regreta despartirea de Cristina Rus, cu care "a ramas prietena", dar ne-a declarat ca actuala formula "solo" ii convine de minune, astfel ca nu isi va lua o noua colega de trupa curand. In ceea ce priveste participarea la Mamaia, aceasta ne-a declarat ca, in perioada festivalului, are mai multe concerte la Adjud, pe care ar fi tentata sa le onoreze preferential.

Miki, abia sosita de pe insoritul tarm al Antalyei, ne-a povestit cate ceva de la filmarea ultimului videoclip, cand a fost nevoita sa cante in noroi, praf si zgomotul a zeci de camioane care treceau pe drumul de tara ales drept decor. Miki va ramane pe litoral pana sambata, va face plaja si vrea sa "se dea cu banana", desi anii trecuti si-a facut mai multe vanatai din cauza acesteia.

Rocsana Marcu este bucuroasa de colaborarea cu Nelu Ploiesteanu. Ea ne-a declarat ca, din toamna, va avea trei sau patru emisiuni TV, una dintre ele la un post al carui nume nu ni l-a dezvaluit. "O sa fie un "comedy-show", un spectacol gen "Mr. Bean"", ne-a declarat cunoscuta cantareata. In ceea ce priveste fosta sa trupa, HORA, Rocsana afirma ca se astepta ca ruptura sa se produca de mai mult timp, pentru ca Elena avea in proiect un album solo de ceva vreme.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.