Gina Pop, cea care s-a clasat alaturi de trupa sa pe locul al patrulea la selectia nationala "Cerbul de Aur", a depus, ieri dimineata, o contestatie la Televiziunea Romana, organizatorul evenimentului, in speranta ca va participa si ea la concursul care se va desfasura in toamna. Ea sustine ca din cauza Aurei Urziceanu si a Didei Dragan, care s-au incurcat la calcule, Gina Pop Band nu s-a calificat la Festivalul "Cerbul de Aur" care se va desfasura in perioada 21-24 septembrie, la Brasov.

Dupa selectia nationala desfasurata pe 5 august, la TVR, s-au calificat Andra (285 puncte), Mihai Traistariu (262 puncte) si Ovidiu Anton (181 puncte). Gina Pop Band s-a clasat a patra, cu 175 puncte, dupa ce Dida Dragan si Aura Urziceanu i-au acordat, dupa mai multe balbe, un punctaj mai mic, cu toate ca initial ii acordasera note mai mari. Dupa votul publicului, Gina Pop Band se clasa pe locul al treilea, iar Ovidiu Anton pe al cincilea.

"Nu cer in nici un caz descalificarea lui Ovidiu. Diferenta dintre noi a fost de sase puncte. Daca s-ar fi facut calcule corecte, l-as fi depasit. Eu insa sper ca TVR va ajunge la o solutie amiabila si va accepta patru concurenti romani, ca si anul trecut. Ce mare varza ar fi daca vor merge patru si nu trei?", a spus Gina Pop. In cazul in care raspunsul organizatorilor nu va fi unul favorabil ei, Gina Pop a declarat ca va merge "mai departe", pana in justitie, deoarece considera ca i s-a facut o mare nedreptate.

"Nu pot sa stau sa vad cum o tara intreaga ma sustine si-mi trimite mesaje de incurajare si sa nu fac nimic. Nu vreau ca si altii sa pateasca la fel", a adaugat ea. Gina Pop si-a cerut scuze pentru ca in seara concursului a tipat si le-a jignit pe Dida Dragan si Aura Urziceanu.

Cu greu, in cursul zilei de ieri, biroul de presa al TVR a remis un comunicat referitor la contestatia Ginei Pop, marginindu-se sa declare ca aceasta "este analizata de organizatori si va vom tine la curent cu decizia luata". Mai mult, TVR arunca pisica in curtea celor doua membre ale juriului, Dida Dragan si Aura Urziceanu, care sunt raspunzatoare de ceea ce au votat.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.