La sfarsitul lunii trecute, Jennifer Aniston a traversat cea mai crunta depresie de la despartirea de Brad Pitt. Ziua de 29 iulie, cand ar fi trebuit sa aniverseze alaturi de fostul ei sot cinci ani de la nunta, a gasit-o efectiv la pamant. Cine i-a venit in ajutor: Jane Pitt, viitoarea fosta soacra. Nu mananca decat cat sa nu cada din picioare, nu doarme nopti la rand, munceste "in draci", iar timpul liber si-l petrece in cabinetul psihoterapeutului. Jennifer Aniston a ajuns o epava atat din punct de vedere psihic, cat si fizic.

Desi braveaza in fata camerelor foto, prietenii spun ca la adapostul casei plange aproape incontinuu, cat despre forma fizica, poza facuta lui Jennifer de un fotoreporter al publicatiei National Enquirer spune totul: a atins limita. Un ajutor neasteptat a venit pentru vedeta parasita tocmai de la mama lui Brad, Jane Pitt, care in scurt timp va fi doar "fosta soacra" pentru actrita.

Dupa o repriza de boceli telefonice, in care Jennifer i-a dezvaluit acesteia ca se simte singura si trista, Jane s-a urcat in masina si a condus aproape 500 km pentru a-i fi alaturi. O persoana apropiata vedetei a spus ca nu e tocmai neobisnuit, caci "Jane e ca o mama pentru Jennifer si o considera ca facand parte din familie in ciuda divortului de Brad". Cele doua au stat impreuna o saptamana, iar la intoarcere Jane le-a marturisit prietenilor ca Jennifer nu a reusit sa accepte despartirea de Brad si faptul ca acesta pare din ce in ce mai apropiat de Angelina Jolie.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.